Ha a körülöttem lévőknek sok az életkedvük, akkor nekem kevés, viszont ha nekik kevés, nekem sok, hogy is van ez?
annyira rosszul érint ,ha a körülöttem lévők röhögcsélnek, miközbe nekem nincs senkim suliba akivel nevetgélhetnék, néha vannak témák természetesen, de nem jellemző rám ,hogy beleillenék egy tipikus társaságba..hanem "fűvel-fával" beszélgetek..ami szóba jön , kondizás, tanulás,ivászat
dögunalmas témák, nem is lehet naphosszat beszélgetni
sulin kívül van 2 személy akit barátomnak tartok ,többi haver. ezen 2 személlyel havi 1-2x találkozom..akkor jó kedvem van .máskor sz.r
és rájöttem ,hogy na nem is teljes mértékben, de sokban tehetek arról(a személyiségem olyan) ,hogy ez kialakult, ez az életuntság.. már elkezdtem könyveket olvasgatni a témában..folyamatosan keresem az alkalmakat ,hogy újabb társaságokba mehessek ,de eddig még nem találtam meg az igazit.. tutkóra bennem van a hiba..a gátlásosság, nehezen nyílok meg az emberek felé(a korábbi rossz tapasztalatok miatt)
..úgyérzem változok valamit azzal ,hogy tudatosan teszem azt, de sokszor mintha mégis valami visszatartana..
hogyan tovább? köszönöm
18f
én is 4 év gitározás után jöttem rá ,hogy élvezem, azelőtt inkább a tanár miatt csináltam..
és van sok dolog még ami nagyon érdekel,egy példa, rövidfilmeket nagyon szeretek csinálni), de sajnos a társaságomba ,csak annyira tartják hogy "húúú ez tök király,baromi jó".. de inkább a hülyülést választják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!