Mitől van az amikor a barátaid elkezdenek kételkedni abban amit mondasz nekik?
Akkor én nem nevezném őket barátnőnek,ha kételkednek a szavaidban..Lehet,hogy irigyek azért mert veled történnek jó dolgok.
Én kétszer is átgondolnám,ezek után mesélek e nekik valamit.
igen,akkor példák: -mutattam képen a jelenlegi barátomat(nagyon jól néz ki) és meséltem is róla nekik
-amikor meséljük ki mit csinált előző nap én is sokszor mesélem,hogy ide vagy oda mentünk szórakozni a 'bandá'-val(ahogy én nevezem) és hát nah,jól szórakoztunk,stb.
A pasimat megakarják személyesen ismerni s a barátaimat látni akarják legalább ilyen közösségi oldalakon(nem akarok neveket említeni),szóval sose mondják,de egyfajtaképpen mindig bizonygatni kellene előttük mindent,persze eddig ezt nem tettem és nem is áll szándékomban.
Nem értem miért van az,hogy folyton többet akarnak,folyton bizonyítékot,folyton ezt-azt,nem tartom normálisnak,hogy a saját barátaim megkérdőjelezzék a szavaimat
pár más haverom szerint ez puszta irigység,mert irigykednek hogy nekem jóképű pasim van meg hogy keményen szórakozok és stb.
de tényleg irigység volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!