Felnottek és kamaszok mi lenne az elso benyomásotok egy olyan tinilányrol akinek szines a haja. Pl. Piros, rozsaszín, lila, stb?
Én azt gondolnám hogy egy kis szeleburdi kamasz, és majd kinövi, miután ritka a felnőttek körében ilyen hajjal mászkálni :-)
35 éves anyuka ( Nekem is volt a szőke hajam fekete , bár ez nem extrém de kinőttem :-))
Nekem évek óta színes. :) most szőke-pink :)
tetszik.
mások véleménye nem érdekel. a szüleim beletörődtek. az első kép mondható kifejezetten extrémnek amúgy, a második csak szimpla vörös... olyan is volt, volt még kék, lila, narancs, barack, zöld, sárga, kékesfekete, színes és fehér is, meg lilásvörös(az a mahagóni vagy mi), meg fekete is. Az eredeti barna, 13éves korom óta festem, előszőr fekete volt, mert utáltam a hajszínem(és ez a mai napig így van)... :D
Benyomásom nincs igazán, mert manapság minden 2. embernek színes a haja kb, főleg most a piros/vörös és a lila a nagy divat, ahogy figyelem... -.-'
18L
Nekem van egy nagyon jó barátnőm. :)
Az ő haja nagyon extrém, de tudja viselni, és ez a fontos. Jól is öltözik hozzá. Vadóc típus, de nagyon aranyos. :)
Az apja feltétel nélkül megengedte neki, hogy befesse a haját, mert szerinte attól nem lehet semmi baja.
Befestette a haját platinaszőkére és bemelíroztatta, de nem is akárhogy. Minden szín volt benne, amit el tudtok képzelni: a neon színektől kezdve, a természetes hajszíneken át, az extrémebb hajszínek, mint a második képen látható, babarózsaszíntől kezdve a lilán át egészen a neon sárgáig minden. :) De olyan jól állt neki, hogy az hihetetlen. Piercingje is van, azzal még nagyobbat dobott rajta. :)
Nekem nagyon tetszenek az ilyen hajak és nem fogok hajszín alapján elítélni egy lányt, főleg nem akkor, ha nem is ismerem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!