Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Felnottek és kamaszok mi...

Felnottek és kamaszok mi lenne az elso benyomásotok egy olyan tinilányrol akinek szines a haja. Pl. Piros, rozsaszín, lila, stb?

Figyelt kérdés

ilyesmire gondoltam

[link]

[link]

2012. febr. 13. 19:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már középsuliba jár és jól áll neki akkor oké. De 12-13 évesen még nem való, és akkor sem, ha nem tudja viselni valaki.
2012. febr. 14. 18:12
 12/24 A kérdező kommentje:
az én anyám még természetes hajszínt semm enged,mert csunya a lenovés,de ugy gondoltam kb 16-17 évesen megcsinálnám
2012. febr. 14. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolnám hogy egy kis szeleburdi kamasz, és majd kinövi, miután ritka a felnőttek körében ilyen hajjal mászkálni :-)

35 éves anyuka ( Nekem is volt a szőke hajam fekete , bár ez nem extrém de kinőttem :-))

2012. febr. 14. 20:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Én úgy csináltatnám meg, hogy fekete lenne a haj alapszíne, és abba csináltatnék melírcsíkot. (A 2. képen látható színnel.)Kissé érdekesen néznék rád egy sokszínű hajjal, de mindenki maga tudja, hogy milyen hajszínt szeretne. Ha még várni akarsz vele, addigra a véleményed is változhat. :)
2012. febr. 15. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem évek óta színes. :) most szőke-pink :)

tetszik.

mások véleménye nem érdekel. a szüleim beletörődtek. az első kép mondható kifejezetten extrémnek amúgy, a második csak szimpla vörös... olyan is volt, volt még kék, lila, narancs, barack, zöld, sárga, kékesfekete, színes és fehér is, meg lilásvörös(az a mahagóni vagy mi), meg fekete is. Az eredeti barna, 13éves korom óta festem, előszőr fekete volt, mert utáltam a hajszínem(és ez a mai napig így van)... :D

Benyomásom nincs igazán, mert manapság minden 2. embernek színes a haja kb, főleg most a piros/vörös és a lila a nagy divat, ahogy figyelem... -.-'

18L

2012. febr. 16. 23:03
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem pár éve lilásrózsaszín hajam volt, kicsit ciklámenes, meg volt sima lila. Nem sok mindenkivel talákoztam, akinek színes lett volna, de gondolom nagyobb városban gyakoribb volt. Nagyon szerettem, néha hiányzik, de már a természetességre törekszem (na jó, most épp csibeszínű vagyok a szőkítés miatt).
2012. márc. 6. 15:09
 17/24 anonim ***** válasza:

nekem nagyon tetszenek:)

14/l

2012. márc. 16. 15:36
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem van egy nagyon jó barátnőm. :)

Az ő haja nagyon extrém, de tudja viselni, és ez a fontos. Jól is öltözik hozzá. Vadóc típus, de nagyon aranyos. :)

Az apja feltétel nélkül megengedte neki, hogy befesse a haját, mert szerinte attól nem lehet semmi baja.

Befestette a haját platinaszőkére és bemelíroztatta, de nem is akárhogy. Minden szín volt benne, amit el tudtok képzelni: a neon színektől kezdve, a természetes hajszíneken át, az extrémebb hajszínek, mint a második képen látható, babarózsaszíntől kezdve a lilán át egészen a neon sárgáig minden. :) De olyan jól állt neki, hogy az hihetetlen. Piercingje is van, azzal még nagyobbat dobott rajta. :)

Nekem nagyon tetszenek az ilyen hajak és nem fogok hajszín alapján elítélni egy lányt, főleg nem akkor, ha nem is ismerem. :)

2012. márc. 16. 15:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az első benyomásom az lenne, hogy életvidám személyiség. Anyaként azért aggódnék kicsit azon, hogy nehogy konfliktusba keveredjen a haja miatt (tanárokkal vagy csak taplóbb járókelőkkel).
2012. márc. 16. 16:22
 20/24 anonim ***** válasza:
tesóm barátnőjének színes a haja..xd én elfogadom és tisztelem is h kék-rózsaszín-lila-zöld szóval ilyen vegyes színű hajjal kimegy az utcára..:)
2012. márc. 16. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!