Mi lenne az első benyomásotok rólam, barátkoznátok velem?
az lenne a kérdés hogy teljesen és csak is belső alapján mi lenne a véleményetek rólam? barátkoznátok velem,ilyen tulajdonságok alapján?nincs semmi bajom csak kíváncsi vagyok :D
14 éves átlagos életvidám,3-4 es tanuló lány vagyok.mindenkivel tudok beszélgetni,mert elég sokat jár a szám.az öreg nénitől kezdve a 1,5 éves kisgyerekkel is megvagyok.persze vannak rossz tulajdonságaim is,akiket nembírok azokkal eléggé bunkó vagyok,alig bírom ki hogy ne szóljak vissza,ha beszólnak.sokan mondták hogy túl őszinte vagyok.pl.: egy gyerek mondott valami gázat,akkor szólok neki hogy a te érdekedbe hagyd abba.de nem bántásból,csak úgy,értitek :D
de azt gondolom,hogy inkább leszek őszinte mint,hogy másokat kibeszélek a hátuk mögött.
a családom a mindenem,nélkülük semmire se mennék az életben,ők a legjobb barátaim.a szeretteimért mindenre képes vagyok,de aki megbánt azt sokáig nem felejtem el,de megbocsájtok,mert úgy neveltek.
kb ennyi lenne ami most eszembe jutott :)
Utolsó:
Biiiisztdúúúúúblőőőőőd??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!