Meg fog jönni az első menstruáció?
Figyelt kérdés
Már pár hónapja van fehér folyásom,most kicsit erősebb. Mellem már két éve elkezdett nőni, szőr is van hónaljon is meg lent is. Egy hete körül nagyon nagy étvágyam lett. Nem lenne jó, ha váratlanul érne. Szerintetek meg fog jönni?
11/L
2011. nov. 9. 20:50
1/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni, de hogy ne érjen váratlanul, mindig legyen nálad betét.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. nov. 10. 14:08
3/9 anonim válasza:
www.Libresse.hu nagyon jó oldal, ilyen témákról van ott szó :)
4/9 anonim válasza:
nekem hasonló a sztorim
11 éves vagyok és már 3x menstruáltam :)
nyugi nem baj ha nem fáj de legyen nálad mindig betét a bugyiban is...
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2011. nov. 10. 17:05
6/9 anonim válasza:
Kerdezd meg anyukadat neki mikor jott meg eloszor. Korulbelul neked is akkor fog.
7/9 anonim válasza:
Kb akkor fog megjönni mikor már egy éve van folyásod.. legalábbis ezt szokták mondani nálam is így volt... nézd meg a www.a-ha.hu-t nagyon jó oldal és hasonló témáju.
8/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én 11 éves lány vagyok annyira fejlett hogy az iszonyat.
3X menstruáltam a melleim is elég nagyok már. A hónaljamon is van egy kevés szőr és ott lent is eléggé. 165 cm vagyok. :( Sajnos 11 évesen...
9/9 anonim válasza:
nkem is 11évesen. már 4szer.még most is tart a negyedik...Sajna korai..:D engem váratlanul ért..:) soksikert hozzáá!:D;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!