Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elveszett a lila (Milk. A) rudi?

Elveszett a lila (Milk. A) rudi?

Figyelt kérdés
Más kategóriában is írhatnám de mégis úgy gondolom e korosztály szülei segíthetnek. Egyszerűen nem kapok sehol... Beszüntetik vagy létezik,hogy pont ott nincs soha ahova én megyek :S
2012. febr. 1. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs már hetek óta.
2012. febr. 1. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
mi reklámmal foglalkozunk. olyasmit hallottam tavaly, hogy próbálkoznak még egy kicsit, de ha nem megy akkor abbahagyják. nem lehet lenyomni a pöttyöst.
2012. febr. 1. 23:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet lenyomni a pöttyöst? Ezt hogy kell érteni?

Nálunk van, én láttam, viszont én hiába szeretem, mit szeretem, imádom, az ára miatt inkább IS-os rudit veszek, mert az jóval olcsóbb.

(A pöttyösért nem rajongok)

Az XXL és a dupla változatot is láttam.

2012. febr. 1. 23:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el...:@ Ez olyan kitolás..:( Köszönöm a válaszokat,már azt hittem csak egyedül vagyok így..
2012. febr. 1. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
úgy értettem, hogy más rudi, nem tud labdába rúgni a pöttyös mellett. nagyon kevés az eladott mennyisége a milka rudinak, és tavaly már azt hallottam, hogy lehet hogy megszűnik. de nem tudok semmit, csak ezt hallottam.
2012. febr. 1. 23:58
 6/10 A kérdező kommentje:
23:55 jó neked:) én nem találok hetek óta és az érdekes,hogy egyik üzletláncban sem,még ott sem ahol ez idáig mndig volt:(
2012. febr. 1. 23:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Más kérdés:ki lehet írni márka neveket? Én nem tudtam.
2012. febr. 2. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:
tényleg!!! én se találok mostanában egy nagyobb hipermarketben sem, pedig sokkal finomabb, mint a pöttyös, meg a mérete miatt sokkal jobban tudják enni a kicsik! :(
2012. febr. 2. 00:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen,én is a mérete miatt szerettem,azt olyan fainúl el tudta nyamnyogni..és a csokija:csak milka:)
2012. febr. 2. 00:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Utána jártam:Sajna megszüntetik a gyártását :( És ez biztos forrásból :(
2012. febr. 3. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!