Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csinált valaki lila káposzta...

Csinált valaki lila káposzta tesztet?

Figyelt kérdés
És bejött az eredmény? Én nemrég megcsináltam, itt olvastam róla hogyan kell. Nem igazán hiszek az ilyenekben,de annyira kiváncsivá tett ez a káposzta dolog,hogy mosolyogva,de megcsináltam. Most 9 hetes vagyok,van még bőven ido,mire kiderül a neme,de kíváncsi leszek bejön-e amit mutatott. Vélemény,eredmény ez ügyben? Köszi.

2012. jan. 5. 14:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi van??? Ezt fejtsd már ki bővebben légyszi,mert fogalmam sincs róla miről beszélsz!
2012. jan. 5. 14:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Azmegmi? :)
2012. jan. 5. 14:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Nehéz úgy valamiről véleményt írni,ha az ember nem tudja mi az!
2012. jan. 5. 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: én utánanéztem, szerintem nem elég objektív: ha piros és sárga lenne a két szín, akkor lehetne valamit belőle kiköbözni, de piros és rózsaszín között az a különbség (szerintem), hogy mennyi vízbe mennyi vizeletet öntesz.
2012. jan. 5. 14:56
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam még róla, tehát nem csináltam.
2012. jan. 5. 14:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Végül is 50% esély van rá, hogy bejön....
2012. jan. 5. 15:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második. Legalább te írd már le hogy miről van szó,mert már igazán érdekel!

Én is keresgéltem,de nem találtam semmit!

2012. jan. 5. 15:04
 8/16 anonim ***** válasza:

Kár, hogy alinket lezártam. Az van, hogy veszel egy lilakáposztát, felvágod és vízbeteszed állni x ideig. Persze mindegy mekkora káposzta, annyi vízbe hogy ellepje. (első bizonytalansági faktor)

leszűröd, majd a vízbe beleöntöd a vizeletet. nem írja mennyi vízbe mennyi vizeletet. (2. és 3. bizonytalansági faktor)

ha rózsaszín lesz, akkor egyik nemű, ha piros akkor másik, már nem emlékszem. :)

2012. jan. 5. 15:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Értem köszi! De én még ekkora baromságot nem halottam,mondjuk alapból nem hiszek az ilyenekben! Nekem a kínai naptár módszer sem jött be!
2012. jan. 5. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek ilyesmikben :) meg sem próbálom :)

(mondjuk nálunk már volt későbbi UH, lánynak mutatta 2x is, de ugye a tuti úgyis akkor lesz, amikor kint lesz :))

2012. jan. 5. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!