Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csinált valaki lila káposzta...

Csinált valaki lila káposzta tesztet?

Figyelt kérdés
És bejött az eredmény? Én nemrég megcsináltam, itt olvastam róla hogyan kell. Nem igazán hiszek az ilyenekben,de annyira kiváncsivá tett ez a káposzta dolog,hogy mosolyogva,de megcsináltam. Most 9 hetes vagyok,van még bőven ido,mire kiderül a neme,de kíváncsi leszek bejön-e amit mutatott. Vélemény,eredmény ez ügyben? Köszi.

2012. jan. 5. 14:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most tudtam csak visszajönni, olvasni. Szóval: Apróra kell vágni a lila káposztát és forró vízzel leönteni,állni hagyni 10 percet. Le kell szűrni és ugyan annyi mennyiségű löttyhöz ugyan annyi mennyiségű vizeletet kell hozzáönteni.pl:1-1dl. Ha rózsaszínes piros akkor fiú, ha bíbor színű akkor lány. Na ezt csináltam meg.
2012. jan. 5. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Úristen, milyen baromságokat nem találnak már ki...
2012. jan. 6. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:

én ezt próbáltam, bár drágább mint a káposzta.

[link]

2012. jan. 6. 10:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Na és bejött kedves utolsó???
2012. jan. 6. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Az utolsó előtti válaszoló tesztjére én is kíváncsi vagyok!:)
2012. jan. 6. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem igen.fiút mutatott, és az is lett. külföldi oldalakon nagyon dícsérik. Ott bevált ismert dolog, mert csak 20 hetesen van először uh. Ugyan olyan mint egy terhességi teszt csak más hormont néz. én pl fiús kismamaként tisztára szőrösödtem..
2012. jan. 7. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!