Pecsenye kacsacomb és lila káposzta, mitől lesz igazán finom? Hogyan ízesítsem-süssem?
Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 13:46
1/3 anonim válasza:
kacsát nem nagyon kell ízesíteni, kis só és bors, esetleg friss rozmaring
a káposztába meg kömény és alma kell
2/3 anonim válasza:
Én a kacsacombot fokhagymával és majorannával füszerezem.
3/3 anonim válasza:
En is ugy tudom csakis sóval,borssal kell izesiteni,a kacsacomb magàért beszél.A lilakàposztàt én most készitettem el.Dinszteltem hagymat,bele a kàposztàt,cukor,ecet,egy kis vaj,köménymag,és lassu tûzön dinsztelni,csak oda ne égjen vigyàzz.
Viszont a kàposztàt jó,ha elõre àllni hagyod sóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!