Milyen teát igyak, illetve mivel ízesítsem, hogy finom legyen?
Alapvetően nem nagyon szeretem a teát, de szeretnék azt inni étkezések után, mert az egészségesebb.
De eddig nem nagyon ittam olyat, ami ízlett is volna. Általában csak akkor ízlik, ha agyon van cukrozva, meg ízesítve mézzel, citrommal stb.
De hát ez ugye nem egészséges, nem is akarom így inni.
Szóval tea-ötlet? Mind fajtára, mind ízesítésre.
Próbáld ki a Milford vagy a Teekanne téli gyümölcsteáit, azok biztos ízleni fognak. Fahéj, alma, stb. Ennél jobb gyümölcsteát még nem ittam.
Én angolosan iszom a fekete teát (Twinings), kb. fél litert főzök egyszerre, 5 kiskanál cukor, és minden bögrébe (2 dl) 6 kiskanál tejet rakok, és arra öntöm rá a teát.
Múltkor ittam virágteát, az is egy igazi ízorgia volt. Nagyon jó illata volt, a tea közé virágszirmok voltak keverve, én egy egész kicsi százszorszép-fejet is találtam (már ha az volt). Nem tudom sajnos a nevét, de azt is kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!