Mi lehet a könnyű&finom "joghurtban"? Vajon tényleg egészséges?
Figyelt kérdés
... én kicsit kételkedem a dologban2011. okt. 18. 13:49
2/6 anonim válasza:
Olvasd el az összetevők listáját... én azután mondtam azt, hogy soha többet nem eszek!
4/6 anonim válasza:
Natúrt vegyél. Még csak Danone sem muszáj. Nézd meg az összetevőket, a normális joghurtba 2 dolog való: tej és joghurtkultúra. Amiben ennél több van, azt ne vedd meg.
Ha ragaszkodsz a gyümölcsöshöz, akkor a natúrba tegyél 1 evőkanál mézet és egy fél marék bármilyen gyümölcsöt (fagyasztott is jó), jól nyomkodd bele villával, vagy turmixold.
5/6 anonim válasza:
Az összetevők alatt megtalálod mi van bennük...aztán elmegy tőle a kedved. Marad a natur+igazi gyümölcs,amit te vágsz össze. (Esetleg házi lekvár vagy szörp.)
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az összetevők alapján még a joghurt kategóriába sem fér bele... :)
2011. okt. 18. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!