Finom a mézes-mustáros csirke? És egészséges?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 10:07
1/5 anonim válasza:
Finomnak finom, de hogyegészséges lenne-e, talán a méz miatt.
2/5 anonim válasza:
A csirkehús egészséges, a mézes mustáros csirke pedig finom. A zsíros, nehéz ételeknél sokkal egészségesebb.
3/5 anonim válasza:
Nagyon nagyon fincsi!!! Én egyébként is szeretem a mézes húsokat. (pl: fokhagymás-mézes csirke)
A csirkemellfilé egészséges, a méz egészséges, a mustárt nem tudom, de nem hinném, hogy baj lenne vele. A köreten is múlik, hogy milyen. Rizzsel finom, és egészséges, sült krumplival már nem igazán... :)
4/5 anonim válasza:
Mi rizzsel szoktuk csinálni nagyon finom azt nem tudom, hogy egészséges-e de ártani nem fog az biztos.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is finom.Ha arra akarnánk vigyázni,hogy az okosok szerint mi az egészséges és mi nem,éhen halhatnánk.Hogy mit tartanak egészséges ételnek, mindig változik..Szerintem változatosan,mértékletesen kell enni,és akkor egészségesen élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!