Miért nem szeretik sokan a brokkolit? , pedig nagyon finom és egészséges
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 16:18
1/13 Salx Narval válasza:
Én például szeretem.De tudományos oldalról nehéz megközelíteni a kérdést.
2/13 anonim válasza:
Miért van, aki nem szereti? A legfinomabb!
3/13 anonim válasza:
Én mindig is undorodtam tőle mert mindenki mindenütt azt fújta hogy fúúúj....
De úgy fél éve megkóstoltam és azóta imádom :P :D
4/13 anonim válasza:
Érdekes h. eddig csak azok írtak akik szeretik a brokkolit:)Én is mindig az láttam,meg hallottam h. az fúj,de undorító....aztán megkóstoltam.Azóta imádom!!:))
5/13 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Én nem szeretem.
6/13 anonim válasza:
fúhh... én úgy utálom... és nem lehet azt mondani rám, h meg se kóstoltam, mert megkóstoltam... a karfiolt viszont szeretem, pedig az se gusztább kívülrőlxD
7/13 anonim válasza:
Az hogy egészséges, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek izlik - mint tudod, izlések és pofonok különböznek.
8/13 anonim válasza:
Brokkolit imádom karfiolt viszont nem :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem a szaga és a színe miatt.Én nagyon szeretem.Sokan ráfogják,h nem szetetik pedig nem is kóstolták
10/13 anonim válasza:
én imádom,sokkal jobban szeretem a karfiolnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!