Volt már valakinek időn túli pozitív tesztje amiből baba lett? Csak akkor jött elő a vonal amikor megszáradt, de nem szürke hanem lila.
:) gratulálok
Nekem ez fura mert az első terhességemmel azonnal látszódott, akkor is nemvárt előtt pár nappal csináltam. Viszont már 3 tesztet is csináltam és mind olyan lett, szóval nem hinném hogy a teszt a hibás.
Hát ez bizony pozitív. Gratula!
Az enyém még ilyen sem volt. Feltöltöttem ide a képet, 90 %-ban mindenki lenegatívozta.
:) köszi
Úgy örülök neki, és nagyon meg vagyok lepődve mert a kisfiammal 5 hónapig próbálkoztunk, most meg elsőre sikerült :)
Ó, ez tökéletes, az enyém is ilyen volt az elmaradt előtt 1 nappal. :)
20 hkm
A te tesztjeid pozitívak, viszont azt mindenkinek mondom,hogy az időntúli tesztek nem pozitívak. Azok mind negatívak, egytől egyig.
Az hogy mégis várandósak voltatok azt jelenti korán teszteltetek, vagy nem a legérzékenyebb teszttel, tehát a tesztetek elég szépet tévedett, amikor negatívnak értékelte az állapototokat :)
Sosem szabad időn túl előkaparni a teszteket, csak fájdalmat okoznak, ha még egy csíkot láttok rajta és közben nincs kisbaba a dologban. Majd a következő pár nap múlva kimutatja szépen, erősen :)
Gratulálok mindenkinek, neked is kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!