Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valakinek időn túli...

Volt már valakinek időn túli pozitív tesztje amiből baba lett? Csak akkor jött elő a vonal amikor megszáradt, de nem szürke hanem lila.

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 22:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nekem időn túl lett pozitív.másnap reggel negatív.másfél hét múlva teszteltem,akkor már határozott pozitív lett.
2011. dec. 28. 08:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es válaszolónak üzenem:

Lombikos vagyok, beültetés után 14. napon kellett teszteltem, hogy sikerült-e. Megcsináltam reggeli első vizeletből, az eredmény: negatív. Két órán át csak bőgtem. Aztán valamilyen érzéstől vezérelve kikukázta a tesztet és ott volt halványan a 2. csík. De tényleg alig láthatóan. Azt sem tudtam mit gondoljak. Felhívtam a klinikát, bementem vérvételre. Két óra múlva hívtak és gratuláltak, hogy kismama vagyok! 1.100 volt a HCG a véremben!!! Tehát egy 25-ös teszt sem mutatta ki.... Ráadásul ikreknek indultak, végül egy maradt meg, aki azóta már 10 hónapos nagylány:)

Úgyhogy bármi lehetséges!

Kérdező, Neked gratulálok, ezek a tesztek tuti pozitívak! Az enyém ennél sokkal halványabb volt és szürkés színű!

2011. dec. 28. 08:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Hat, remelem hogy ez tenyleg pozitiv mert ma reggel ugyan ugy csak akkor lett rajta vonal amikor megszaradt. Lehet hogy tenyleg azert mert korai? A kisfiammal is koran teszteltem, megis egybol latszott rajta. Nem tudom.. De tobbet nem fogok tesztelni egy par napig, aztan majd meglatjuk.
2011. dec. 28. 10:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a nemvárt előtt 2-3 nappal. Most 4 hónapos, és alszik a kiságyban.
2011. dec. 31. 00:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Ma este megnyugodtam :) a mai tesztem sokkal erősebb és rögtön kijött a vonal, nem csak száradás után :) azt hiszem el kell hinnem hogy jön a kistesó :) :)
2011. dec. 31. 01:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!:) És jó egészséget!:))
2011. dec. 31. 01:18
 17/20 anonim ***** válasza:
gratulálok!jó egészséget!
2011. dec. 31. 07:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. dec. 31. 10:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget!
2011. dec. 31. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Gratu!

14.

2012. jan. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!