Felnottek és kamaszok mi lenne az elso benyomásotok egy olyan tinilányrol akinek szines a haja. Pl. Piros, rozsaszín, lila, stb?
Ha már szakközépbe, ill. gimnáziumba jársz, akkor elmegy. A tanároknak nem szoktak tetszeni az ilyen hajszinek. Bár a mai napig nem értem, hogy miért. Engem nem zavar, söt tetszik is, pláne a rozsaszin és a lila haj. A környékunkön lakik egy leányzo totál pink a haja. És ugyanilyen a cipöje (még tél elöt láttam utoljára). És pink, lila pulcsit, gatyát hordott, meg feketét is. Nagyon jol állt neki és jol öltözött hozzá.
Én csak jo erös tartos hajszinezövel "festegettem" a hajamat. Mahagonira (szinte piros) és lilára (padlizsán).
Az én vágyam a hosszu egyenes sötét barna hajamba orgona lila vasag tincsek. De mindig közbe jött valami. Meg ha elkezd lenöni, akkor elég gáz. Folyamatosan festegetni kell. A hajszinezöket azért szerettem, mert nem feltunö a lenövés, mert fokozatosan kopik is (de azért láthato).
34 éves anyuka (3 és fél éves fiuval)
Nekem olyan a hajam, mint az első kép, csak még fel is van nyírva:) Meg szoktak nézni, de én szeretem, megkérdezik pl hova járok fodrászhoz vagy lehurrognak...mindenkinek a saját dolga, ha tetszik, csináld.
14L
A második kép áhhh. Imádom.
Én sokáig festettem a hajamat vörösre(15 voltam). Teljesen tönkretette, szálkás lett és töredezett. De imádtam.
Nem ítélek külső alapján, persze van egy első benyomás de nem az alapozza meg a kapcsolatokat!
A hugom is be akarja festeni 14 éves. Mondtam neki, hogy várjon még egy kicsit vele. Szerintem még te is várj 1-2 évet.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!