Szerintetek milyen lesz?
Regényt írok, és azon gondolkoztam megkérdezem a többieket mi a véleményük a történetről, és hogy szerintük izgalmas e a történet, meg e vennék a regényt.
(kommentbe a fejezet)
Nem volt túl jó olvasni, plusz 100+100 ilyen fajta történetet találsz az interneten.
Eléggé furcsán fogalmazol, még akkor is, ha eredetileg "naplós" lenne az egész. Szerintem már ne hagyd abba, írd végig, de körülbelül pár hónap, vagy héttel a befejezés után olvad el úgy, mintha nem te írtad volna.
Egy író: Valóban nem túl jó, de ez semmit sem jelent. A jó írók sem úgy kezdték hogy már először is egy gyöngyszem került ki a kezeik közül. Fejlődtek! A fejlődés pedig némi bénázással kezdődik és önkritikával, mindig jobbra törekvéssel folytatódik. ;)
... hogy aztán már a válasz arra, hogy "Na milyen?" az legyen, hogy "Nem tudom letenni! Lenyűgöző! Hasonlót sem olvastam még!"
Csak így tovább, írj és írj (ha van kedved, néha mutasd meg nekem, ha ráérek, szívesen mondok rá valamit), és jó lesz ez!
Nem tudom mit érzett*, amikor elfordítottam a fejem. *érezhetett
Am nagyon tetszik a történet!!! Ügyes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!