Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Hogy telt/telik a...

Kamaszok! Hogy telt/telik a hétvégétek? Milyen lesz a jövő hetetek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság, kort és nemet is írjatok! :)
2012. jan. 15. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

tegnap a barátnőimmel voltam, elmentünk moziba, aztán nálunk voltunk, kb. 11-ig.

ma pedig konkrétan semmit sem csináltam.

jövőhéten apukámhoz megyek a felvételi után

14l

2012. jan. 15. 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Péntek délután edzésem volt. Este a barátommal beültünk egy presszóba iszogatni. Másnap reggel ismét edzés, aztán a hétvége további részét pihenéssel töltöttük. Szombat este kicsit komolyabb iszogatás volt. Aztán ma délután hazament a barátom tanulni, és én is nekiálltam az irodalom tételeket kidolgozni -.- :D

A jövő hetem elég jónak ígérkezik. Átlagban 4órám lesz minden nap. Utána pihi :D Amúgy 22-én nyelvvizsgázom, és sürget az érettségi is, úgyhogy lesz dolgom :) Plusz az edzések, a szalagavató, a felvételi, stb.. :D De remélem, hogy olyan jó hetem lesz, mint amilyen ez a hétvége volt :)

18/L

2012. jan. 15. 15:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Péneteken suli után elmentem sétálni a barátnőmmel,aztán utánna már nagyon semmit sem csináltam.

Tegnap délig aludtam utánna tanultam és olvastam,este még tévéztem és gépeztem.

Ma pedig hát...vettünk egy sílécet nővéremnek,tanultam,gépezek,tévézek,és kb.ennyi.Még tervezem kitakarítani a hörcsögöm ketrecét és hajatmosni..

Jövő héten szombaton is suli lesz..ilyen nyíltnap szerűség,ezen kívül még kapok majd egy sílécet :)

Vasárnap pedig elmegyek sítáborba :)

13/L

2012. jan. 15. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

jól, születésnapom volt tegnap (ma ünnepeltük) eltelt gyorsan sajnos

tegnaptól 19f :D

2012. jan. 15. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

a tnap délelőttöm takarítással telt.....:/

aztán 4kor jöttek hozzám a barátnőim,itthon voltunk nálunk7ig,utána elmentünk 8ra moziba,és mozi után 10 körül elmentünk haza.utána még gépztem,és kb 2kor feküdtem le.

ma reggel fél7kor felébredtem,és nem tudtam visszaaludni,ezért felkeltem,tv-ztem,csináltam magamnak reggelit,9kor pedig jött értem apa. vele voltam egész nap,elmentünk boltba,kimentünk mamához,aztán lementünk sétálni a partra. 5körül hozott haza,azóta netezek,eszek,filmezek,beszélgetek barátnőimmel/barátokkal facebook-on :)

anyáék még nem értek haza,disznóvágáson vannak.

Még mára tervezek egy hajmosást(sajnos kádasfürdés nélkül,mert az újlakásunkba zuhanyzó van:'|||) megcsinálom a matekházim,aztán megnézem Kinga öntelt fejét,amikor kiderül h visszavonulhat a villába.:/ Köszbmmegkirálylányvagyokbmmegkirálylány.-.-

14l

2012. jan. 15. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Fúúú, nagyon jól.:)

Tegnap egész nap plázában voltam, vettem egy csomó ruhát, este pedig diszkóba mentem, nagyon jót buliztunk. :) Valamikor fél4 fele hazaértem, még elvoltam kb másfél-2 óráig, aztán végre elaludtam.

Ma 11 körül keltem, elmentünk a nagymamám házához (már nem él, viszont él ott egy kb 75 éves néni), megszeretgettem a kutyáimat (L), délután vendégek jöttek hozzánk, miután elmentek, aludtam egyet, aztán meg megörültem, mert apu rendelt pizzát + sütiztem is. fogyókúra én így szeretlek.:D

Most meg ugye gépezek, mindjárt kimegyek a cicáimhoz, aztán pihenek egyet, letusolok és megyek aludni.

14(lassan 15)/L

2012. jan. 15. 21:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Horrorfilmet néztem, számítógépen zombikat gyilkolásztam, animét néztem, gamecube és wii-vel játszottam,interneten játszottam játékokat. Elmentünk tesómnak cipőt venni, nagyon unalmas volt. Nem szeretek vásárolni. De vettünk pattogatott kukoricát, azt megcsináltam, nagyon finom volt, és este megnéztem a Kör-t és a Fűrész-t. Vettünk rágót, most is eszem, meg Mondo magazint, ami nagyon érdekes. Szeretem a Mondo-t. Aztán Milkás csokis sütit is ettem, mert az Ausan-ban, ahol cipőt néztünk nővéremnek, szóval vettünk sütit. Jó volt a hétvége, szokások, gépezés, videójátékozás. Csak a ruha/cipő vásárlást nem bírom, főleg ha nekem veszünk. De szerencsére erre nem került sor. A hetem szokásos lesz, vagyis borzasztó, mert megint iskola és a tanár nem bír értelmesen beszélni órán, meret cska hülyeségeket beszél, de a félreértés ne essen meg, jó tanuló vagyok, mindenből ötös, csak vagy 3-4 tantárgyból vagyok 4-es. Szóval megkapjuk a félévi bizit. 12/L Februárban leszek 13!!!
2012. jan. 16. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:

Szombat: Lovaztam meg ilyesmik már nem nagyon emlékszem (picit KO voltam xD)

Vasárnap:7:00-8:30 kb. kelem, reggelizem meg adtam kaját a kutyáknak

8:30-13:00 lovamnál voltam

13:30-16:00 mentem barátokhoz

16:00-17:30 sétáltam meg futottam

17:30- 18:30 tanultam

18:30-19:00 kaja

utána gép aztán alvás.

Hétfő: futás

kedd: lovaglás

szerda: kutyákat tréningezem

csütörtök: fogathajtás, séta

péntek: futás, tánc

Szombat: barátok

Vasárnak: barátok ló kutya. :)

13/l

2012. jan. 16. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:

8. válaszoló : Eléggé 'merész' vagy...Vagyis úgy értem, amíg nem értem kb. a korodhoz, azt hittem fiú vagy.:$ :D

Nekem a hétvégém jól telik, végre csak törit kell tanulnom..:)) Jah meg majd TALÁN meg nézem az Egri csillagokat filmen..:ss :'\ muszáj.:Q

2012. febr. 3. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Usolsó vagyok, 12/L.
2012. febr. 3. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!