Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jövő héten sítábor, és lehet,...

Jövő héten sítábor, és lehet, hogy megjön. Mit csináljak? 13L

Figyelt kérdés

Jövő héten iskolai sítábor és valószínűleg meg fog jönni. Mit csináljak?

13L

2011. márc. 16. 21:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

vigyél tampont, betétet, meg algoflexM-et!

Ha nem akkor nem tudom mire gondoltál.

2011. márc. 16. 21:52
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Feküdj le aludni, mert ha többet alszol akkor hamarabb megjön meg hamarabb el is múlik.
2011. márc. 16. 21:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Gondolj bele annak milyen gáz, akinek az esküvőjén van meg! :) Remélem, azért ez nem akkora katasztrófa, hogy lemond a sítábort. Fog még érni az életben ennél sokkal durvább dolog is.

Zuhanyozni tudsz, cserélni is tudsz néhány óránként, fájdalmat tudsz csillapítani, akkor mi a kérdés?

2011. márc. 16. 21:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Az, hogy inkább fiúk a barátaim és...kicsit se gáz, ha kifutkozok a hülyülésből:S
2011. márc. 16. 22:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Csak olvastam, de nem próbáltam, hogy óriási mennyiségű C vitaminnal enyhíteni lehet a vérzést, mert érösszehúzó hatású. Természetesen ettől elhúzódik a dolog, de legalább nem olyan intenzív.
2011. márc. 16. 22:03
 6/16 anonim ***** válasza:

Kezd el inni a citromlét vagy egyél sok citromot,ezzel el tudod tolni pár napot.

Nekem bevált.

2011. márc. 16. 22:06
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Szia!Én 2 hete voltam sítáborban,hétfőtől szombatig,hát persze hétfőn reggel megjött és pénteken lett vége.Nekünk úgy volt,hogy reggel 8-kor ébresztő,fél óra készülődés,1 óra reggeli,sícucc felvétel,és egyig síelés.Mielőtt elindultunk reggel felraktam egy normal tampont,és egy éjszakai betétet,a zsebembe beraktam egy póttampont,amikor 1-kor ebédeltünk a hüttébe a mosdóba a tampont kicseréltem,délután 4-kor visszamentünk a szállásra,akkor tampont és betétet is cseréltem,estig meg ugyanolyan volt,mint ha itthon jön meg.Minden reggel bevettem egy algoflex m-et,és nem zavart engem túlzottan,csak amikor belegondoltam hogy hú most átázhatok,de ez nem történt meg,úgyhogy nem volt vészes.Citromlés és c-vitaminos dologról én is hallottam,még nem próbáltam őket,biosztanárunk azt is mondta hogy a fahéjjal is lehet tolni pár napot.14/L
2011. márc. 16. 22:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Citromlés dolog nekem is be szokott válni.
2011. márc. 16. 22:47
 9/16 anonim ***** válasza:
90%

Igen fahejjal lehet tolni hugom ugy oldotta meg a siofoki nyaralasunk.

Am meg ne stresszeld tul es ha kimesz? Mas is kimegy pl wcre.

Ha meg rajonnek hogy megvan skkor meg csak vannak annyir normalisak h rajonnek ez a normalis :) na erted!

Tampon+ betet sielesre nezz ki egy wct a palya aljaban a felvinoknal mindig szokott lenni oda be tudsz ugrani vagy ebednel a hutteba/szallasra.

Am vigyel meg: kezfertotlenito, nedves popsitrolo a frisseseg erdekeben :)) dm/ rossman kicsi kiszerelesben befer a dzsekidbe.

Meg hat az algoflex m tampon es betet.

2011. márc. 17. 04:00
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
És mi van akkor, ha fiúk a barátaid? Ők is tudják, hogy a lányok menstruálnak. Jobban jársz, ha őszintén elbeszélgetsz velük, hogy mi a menstruáció és miért van.
2011. márc. 17. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!