Használtatok/használtok betétet mielőtt megjött/megjön? én használjak? Kort is légyszi+hogy megjött-e 11/L
Szia! Én későn kezdtem el menstruálni, 16 éves voltam. Én mindíg tisztaságit tettem a bugyimba, nehogy "baj" érjen.
Vérzéskor pedig Always sensitivet és OB super tampont használok.
8hetes baba anyukája (29éves)
köszönöm szépen a választ!
gratulálok a csöppséghez!
én van hogy teszek, van hogy nem. ha nem érzek semmit, de a tisztaságin rózsaszínes a folyás, akkor betétezek, nem szeretem mosni a vért a bugyiból
és a fajtát te válszd :) nekem nagyon bejött a libresse vastag rózsaszínje. észrevehetetlen, nem "pelusos", sokat bír (nálam egy egész napot is akár!), de mégis vastag, szárnyas, így nem mozdul el!
Én mielőtt megjött nem használtam mivel életembe nem gondoltam, hogy nekem 10 évesen fog megjönni! De nem volt kellemetlen, mert szerencsére otthon jött meg! Most úgy csinálom, hogy azon a héten amikor meg kell(ene) jönnie akkor rakok tisztaságit! Így nincs gond. Meg a táskámba van betét ha mégis van vmi. Szerintem így jó. Legalábbis nekem. Én is always-ot használok. Abból nekem bármelyik jó. Sajnos tampont nem tudok, mert nem tudom mit csinálok rosszul, de mindig nagyon fáj. Sok sikert neked is!!!
12/L
én 13 voltam, amikor megjött...igazán nem foglalkoztam vele előtte, úgy gondoltam, fölösleges betétet hordani addig, amíg nem jön meg, mert honnan tudhatnám, hány évig kell még hordani :) amikor elsőször menstruál az ember, akkor az fokozadosan kezdődik és nem fog egyből ömleni a vér...így bőven van idő észrevenni és betenni egy betétet...de az fontos, hogy mindig legyen nálad! Én always-t használtam...a normál méretűt, utána meg aszerint váltogattam, hogy mennyire erősen véreztem (ezt majd kitapasztalod)
20/L
Én 11 éves voltam, amikor megjött, és előtte amikor már fehér folyásom volt, szinte mindig használtam tisztasági betétet. Persze természetes, hogy pont akkor nem volt bent, amikor megjött :) Unokatesóméknál voltam, ráadásul a hasam is borzalmasan görcsölni kezdett. Még simán elsétáltam 1 km-re levő nagymamámhoz, és megúsztam egy kisebb folttal.
Utána nagyon sokáig always betétet használtam én is. Zöld csomagolása van, és rózsaszínben egyesével. Több fajta is van, de mindenkinek más jön be inkább, valakinek a pamut hatású, valakinek más, ezt majd neked kell kitapasztalnod, hogy számodra melyik a legkényelmesebb. Minden esetre már benne vagy abban a korban, hogy bármikor megjöhet, tarts magadnál mindig egy betétet, hogy ne érjen váratlanul a dolog! :) A tamponnal szerintem még ráérsz. Én majdnem 17 voltam, amikor használni kezdtem. Szüzen sosem ment, pedig többször is próbáltam. Most már csak éjszakára és itthon használok betétet, és továbbra is always-t nekem ez bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!