Anyukák akik MAM-os etető cumit használtok, mikortól használtátok/használjátok a 3-ast? Lányom 5 és fél hónapos, tudom, hogy elvileg 4-hóstól van írva de akkor próbáltam és nagyon jött belőle, így akkor még hagytam a 2-est!
19 hónapos a fiam, nem használtuk, 2essel tejet, tápit kap/kapott, 1es a teás-vizes még mindig.
szerintem a 3as a bukós tápszerhez van, tudod az nagyon sűrű, 2esből nem jön ki. vagy nagyon rostos gyümölcsléhez tudom elképzelni használni.
egyébként minél kisebb a lyuk, annál jobb, a baba szája-nyelve a szopással erősödik meg, kell a beszédhez!
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
Próbáltam én is a 3-ast, gyorsan kiszívja csak van hogy elkezd köhögni, félre nyel. A 2-essel az a gondom nekem is, hogy nagyon erölködik és van hogy egyszerűen elfárad-megunja az erős szívást.
A tejpéphez mi az X-eset használjuk, szépen eszik belőle, a 3-ason nem ment át.
Én a DM-ben vettem őket, de nálunk csak 1-es (0 hó), 2-es(2hó) és X-es (6hó)van.
Mikor betöltötte a 6 hós kort a lányom, akkor vettem a korának megfelelőt, de úgy ömlött belőle a tápi, hogy utána 2 napig nem is volt hajlandó cumisüvegből enni.
El is tettem a fiókba, jó mélyre.
A 4 hósoknak való saijnos nem tudom, hogy milyen, de nekünk a 2-esből simán jön a tápszer,pedig sűrű.
A folyadékokat pedig 1-esből issza, de azoknak egy vastag, felmelegített tűvel kitágítottam a lyukját:)
6 hós a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!