CHICCO GO Kengurut használtok, használtatok? Milyen? Van-e olyan kenguru, amiben szintén egész popsin ül a baba, mint a Liliputinál, de mamának háttal is ülhet?
Èn nem voltam nagyon oda hogy kengurut vagy kendöt viseljünk, de úgy éreztem néha kell, így egy GO-t vettünk.
Habár csak mosás levitelénél, átugrunk a boltba, vagy mikor olyan 4-5 hós volt és vásárolni mentünk és unta magát a mózesben akkor tettem bele kb 30 percekre. Szeretett benne, nekem is elég volt. Aztán akartam venni nagyobbat, de mikor már felállt már nem kellett.
Köszi Utolsó!
Mennyire teljes popsin ül benne a baba? Szereti?
Nem tudom, van-e a gyerekeid között kisfiú? Nem nyomja a fütyit? :)
Köszi :)
Mennyi idős korig lehet használni, és mikor ültetted magadnak háttal a babát?
Igaz ez a nem is tudom, 9? kg limit?
Látom, hogy tudod, hogy jobb az a hordozó, amin teljes popsival ül, de mégis kengurut akarsz, mert abban lehet kifelé hordani...
DE! A kifelé hordás semmilyen hordozóban nem egészséges! A baba egy kényszer-testhelyzetet vesz fel, ami terheli a gerincét, ráadásul az összes súly a lába közötti anyagra terhelődik, így ez nagyon egészségtelen (főleg fiúknál herezúzódást okozhat).
De a kenguru alapból az, mert csípőből lóg a lába, ez nem tesz jót a csípőfejlődésnek, és a hátát is ki kell egyenesítenie egy ilyen eszközben, ami a gerincének nem tesz jót, mert a babáknak enyhe C alakú a gerincük.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért akarod annyira kifelé hordozni a babát?
(Egy cikk erről: mamami.hu/kifelene/
Plusz sok másik:
[link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!