Meddig használtátok babátokkal a mózeskosarat a babakocsiban (ha szerette a baba)?
4 hónapig használtunk, de igazából 3 hónapos korától üvöltött benne, így nem sokat használtuk!
De nem mertem átenni a sportrészbe, csak 5 hónaposan. Na azt már szerette, mert kilátott belőle!
Arra pár hónapra tök felesleges mózes, sokkal egyszerőnbb venni egy vízszintesig döntehtő babakocsit.
És akkor nem kell lecserélni fél éves koréban.
nekem 2 éve ugyanaz a babakocsim van.
A TS viszont egy nagyon jó megoldás.
7 hónapos koráig, mivel a babakocsit alvásra használta:)
Utána már melege volt benne:)
Mi 6 hónapos koráig használtuk, az utolsó hónapban ha ébren volt, akkor szinte csak mindig hasonfekve támaszkodot, hogy kilásson, menetiránynak háttal volt a kocsiban:)
Amúgy szerintem sokkal praktikusabb a mózes míg megtűri, mert a mózesben nem kell csatolgatni örökké a derekát. Legalább is nekem annyira bénán ment 6 hónapos kora után, sosem ott volt az öv ahol kellett volna, ráadásul a vállpántot meg aztán lehetetlen egy fél éves babára csatolni. Dőlt jobbra, dölt balra, sajnáltam, hogy kinőtte a mózest.
Na, azóta sincs a válla bekötve, de nem is esett ki soha a lányom a kocsiból, pedig virgonc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!