Használtatok/használtok betétet mielőtt megjött/megjön? én használjak? Kort is légyszi+hogy megjött-e 11/L
Szia!
Én is 11 éves lány vagyok,nekem még nem jött meg..De már használok ilyen picike libressét...Olyan mintha nem lenne,de mivel már van fehérfolyásom ezért azt felfogja...Van amikor napi 2-szer kicserélem de van amikor csak naponta...
Én ilyent használok: [link]
Remélem meg tudod nyitni..:) Több mint 1 hónapig elég és talán 450 Ft körül van...
Ha szeretnél ilyen dolgokról beszélgetni megdobhatsz egy levélel:D Én is írnék de nem tudok..Vagyis nem írja ki nekem:D
11/L
off: utolsóó! naponta cseréled a tisztaságit?? nem büdösödik be??? +o(
amúgy én amikor már éreztem,hogy meg fog jönni,tettem be reggel tisztaságit,és a táskába betétet,és suli végén már meg is jött :D:D ez 13 évesen volt.
15/L
Én 13 éves voltam mikor először megjött.Anyukám vett betétet,azt használtam vagy 2 hónapig.Utána elmentünk nyaralni,és ugye fürdés a medencében,tengerben,elkezdtem OB tampont használni.Azóta csak a tampont vagyok hajlandó elviselni.Bár nem túl egészséges,de jóval kényelmesebb és higiénikusabb mint a betét.Egyébként most a Naturella tampont használom.
16/L
Nekem most január elsején jött meg először, naturella, always, vagy yup betétet használok. De már 2 éve volt fehérfolyásom, és arra Discreet tisztaságit használtam, és még most is ha épp nem menstruálok.
majdnem 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!