Mit tehetek? (bőv. Lent)
Előre szólók sok kérdés lesz ide beletömve de nem bírok várni fél órát..
1. Soha nem szoktam enni iskola előtt ettől mindig fáradtnak idegesnek érzem magam.Mit egyek?Vagy idősebb koromban lesz-e ebből bajom?
2. Szeretnék egy táskát mert a mostani elszakadt de sajnos év végéig még hordani kell mert nincs pénzünk újra. Úgy gondoltam hogy az új tanévre egy oldaltáskát szeretnék mert 1.nőiesebb akarok lenni 2. lehet gerincferdülésem,de sportolni fogok ugye a tesi órák plusz még lemegyek futni és sokat szoktam sétálni is szóval remélhetőleg nem lesz. Nektek ezek közül melyik tetszik? : [link] ez vagy ez [link]
3. Ez így gond? Régebben megnéztem pár horrort azóta teljesen önállótlan vagyok egyenlő semmit nem tudok csinálni valaki nélkül. Totálisan elvagyok kényeztetve még az ajtó is ki van nyitva mikor fürdök. A hajamat anyám mossa meg és nem annyira szoktam segíteni a házimunkában erre még rátesz egy lapáttal hogy még a kaját is odateszik elém.Nagyon követelőző lettem de beláttam csak azt nem tudom hogy kezdjek el változni??
4. Az öltözködési stílusomon is szeretnék változtatni.Arra gondoltam hogy vagy tavaszi szünetben,vagy nyári szünetben kiválogatom a ruháimat és veszek egy kettő olyat ami tetszik és sokáig elvagyok benne..remélem sikerül egy tornacsukát is találni vagy egy sportcipőt mert míg tél van addig hordom a csizmám,de tavasszal?? Nincsen semmilyen cipőm..
5. Ti mit hordtok az iskolatáskátokban kamaszok?? Mert én úgy gondoltam hogy könyvek füzetek tolltartó tornafelszerelés(ha kell) meg törlőkendő talán szemüvegtok telefon kulcs pénztárca talán naptár jegyzt füzet ofő füzet egyenlő ilyen olyan dolgok meg a dezodor fésű..:)
Ha kihagytam egy kérdést majd leírom.Bocsi hogy hosszú lett és ha az egyikre nem tudsz nem akarsz válaszolni az se baj..Kérlek válaszoljatok sokan..Még azt is bírom hogy elkényeztetett liba vagyok ami sajna igaz is rám..Szóval válaszoljatok..
UI: ma feltettem egy kérdést onnan lehet ismerős leszek..:)
12/L
Nem olvastam el a válaszokat, úgyhogy bocsi, ha véletlen hasonló javaslatokat/válaszokat kapsz tőlem, mint másoktól.
1. Már leírod te magad is, hogy ideges, és fáradt vagy amiatt, hogy nem reggelizel. Ha anyukád hajlandó csinálni reggelit, akkor azt te 5 perc alatt be tudod kapni, szóval nem kell a reggelizés miatt jelentősen kevesebbet aludnod.
Én müzlit szoktam reggelizni. Ezt "elkészíteni" és elfogyasztani sem tart sokáig. Összesen nagyon maximum 10 perc az egész. Minden reggel müzlit eszem, nekem pl kenyér, és egyéb száraz ételek olyan fél10-10ig valamiért nem mennek le a torkomon. A müzlivel meg akár ebédig is elvagyok.
2. A linkelt táskák közül nekem az 1. tetszik jobban, de egyáltalán nincs semmi nőies egyik táskában sem. Ha meg véletlen mégis gerincferdülésed lenne miatta, az pláne nem nőies. Én inkább egy normális hátizsákot ajánlok neked. Nekem pl nagyon nehéz a táskám, pedig még csak 8.-os vagyok. :S Válassz inkább valami szép, csajos színű táskát, szép mintákkal. :)
3. Hát....szerintem az elég furi, hogy anyukád mossa még mindig a hajadat...Ne nézz horror filmeket, ha félős vagy. És mondogasd magadnak, hogy ez csak egy film, valahogy próbáld megnyugtatni magad. Én pl elalvás előtt tv-zni szoktam. Így nincs is teljesen sötét. Aludni hogy szoktál, ha fürödni is csak nyitott ajtó mellett tudsz?
4. Szerintem 1-2 ruha nem elég ahhoz, hogy jó, szép, és változatos stílusod legyen. Nekem 3 szekrénnyi ruhám van (igen, szinte mindet hordom), de így is szoktam siránkozni, hogy nincs mit felvennem. Javaslom nézelődj a szépség és divat témakörben. Szoktam oda is írkálni (na jó, kb 1 hónapja írtam oda utoljára, pedig előtte mindig osztottam ott az észt, de majd ha találok valami izgi témát, akkor hozászólok :D)
5. Annyira nem sok mindent. Ahogy elkezdted: könyvek, füzetek, tolltartó, tesicucc. Fésűd nem hordok magammal, inkább elcsórom egy olyanét, akinek nem igénytelen a haja (ha épp szükségem van rá). Dezodort is szoktam kunyerálni mástól, de van, hogy viszek, de ez főleg akkor jellemző, ha van aznap tesi. Kulcs, telefon, pénz (nem pénztárca) --> zsebben vannak. Jegyzet füzetek minek, kitépek valamelyik füzetből egy lapot, arra ráírom a fontosabb dolgokat, és ezt a lapot beleteszem a tolltartómba.
Szerintem nem vagy elkényeztetett. Azokra mondják, hogy elkényeztetett, akik kiejtenek a szájukon valamit, és azt máris megkapják. "Szeretnék egy táskát mert a mostani elszakadt de sajnos év végéig még hordani kell mert nincs pénzünk újra" - nekem ebből a mondatból úgy tűnik, nem vagytok túl gazdagok, viszont az elkényeztetett lányok mind azok.
Utolsó vagyok.
Én sokat szoktam vásárolgatni, plázázni, sajnos rengeteg pénzt el is tudok költeni, de olyat még életemben nem láttam, hogy tél végén akciósak lennének a TAVASZI ruhák, vagyis a LEGÚJABB KOLLEKCIÓ ruhái. Mivel szezon vége van, ilyenkor a téli ruhák szoktak akciósak lenni. Én pl egy 20 ezres kabátot 10 ezerért vettem meg nemrégiben :)) (Stradivarius)
De így van ez augusztus végén is a nyári ruhákkal. Sokszor 70%-os árengedmények is vannak, mert a következő évben már nem tudják eladni az idén divatos ruhadarabokat, ezért próbálnak szabadulni tőlük.
15L
Oké sokban megváltozott a válaszom..Szóval igen még mindig nem eszem de későn kelek fel semmire nincs időm csak felöltözök és hopp indulok.Majd ha lesz pénzem akkor pedig veszek müzlit..:)
Észrevettem hogy tényleg nem nőiesek a táskák.Szóval lehet hogy hátizsákot veszek valamilyen jobb márkájút..Eastpak,Nike,Adidas ezek amik eszembe jutnak most :)
Hát igaz megtette a hatását hogy 10-9 évesen megnéztem a Kört a Bloody Mary-t meg még pár horrort és ezek úgy benne maradtak..Utolsó válaszolónak üzenem,van egy testvérem vele egy szobában alszok.Ez úgy van hogy anyámnak mamámnak van saját szobája nekünk meg közös..Hát ma rakott fel anyám egy napirendet és kezdem betartani úgy mond már megszoktam ezt a lapot és már segítek anyának.:D
Hát úgy gondoltam hogy veszek egy tavaszi kabátot cipővel együtt és mindig azt veszem fel ami tetszik.Utolsónak üzenem nekem 2 szekrényem van a háromnegyede nem tetszik ://
Értem most megnéztem mi van a táskámban,csupa olyan dolog ami felesleges szóval azokat kidobtam..Én is mindent a zsebemben hordok...D
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt de szeretném ha még jönnének válaszok...:D
Na adok néhány random választ.
1. reggelizz. ha csak 10 perccel korábban kelsz fel, már van időd enni egy keveset, nem kell hogy megegyél egy hatalmas tál akármit, elég ha eszel egy kis szendvicset, pl egy fél zsömlét, kiflit, valami zöldséggel, felvágottal, nem kell hogy hűűdeextra legyen, de egyél. a gyümölcsöt nem javaslom reggelire, gyorsan megdobja ugyan a vércukorszintedet, de hamar le is esik. (ugyanezért kellene inkább teljes kiörlésű kenyeret enni, de nem mondom, hogy azt egyél, amíg nem volt muszáj, én se ettem :D) vagy egyél pár nem édes kekszet. egyébként meg, ha modnjuk első óra után eszel, az se olyan nagyon rossz, de ne csináld, hogy ebédig nem eszel, abból tényleg lehetnek későbbre gondjaid, de inkább suli előtt.
2. Halál mindegy milyen tatyót veszel, de jobb a hátizsák.
én általánosban is meg gimiben is majd megszakadtam, totál szétszedte volna a hátamat, ha oldaltáskával létezem.
3 ha félsz a horrortól, ne nézd.
amit nem értek, az mért elkényeztetés, ha nyitva van a fürdő ajtaja, amikor fürdesz? egyébként szokj le róla, 1, de max 2 év múlva hihetetlenül fog zavarni. Ha nem kiköveteled, hogy anyád mossa a hajad, hanem szívesen megcsinálja, és látod rajta, hogy tényleg szívesen csinálja, az nem olyan nagy baj, de ez nem egy nagy cucc, simán meg tudod magadnak is, próbálj ebben is önállósulni. Legalább a saját dolgaidat pakold el magad után, takarítsd a saját szobád, és tarts ott rendet. Ez is sokat tud segíteni, de egyébként olvastam egyéb jó ötleteket a válaszok között.
4. Ajánlom az angol használtruha boltokat. igen jó minőségű, és akár teljesen új cuccokat lehet kifogni, csak rá kell szánni némi időt. nem az a lényeg, hogy mi van a cimkén, hanem az, hogy rajtad jó-e, passzol-e hozzád. senkinek nem kell tudnia hogy turiban vetted, nekem elég sok cuccom onnan van, csak tényleg figyelni kell, hogy ne legyen foltos, kopott, agyonmosott, és legyen újszerű. ebben anyukád biztos tud segíteni, gondolom eleve vele mennél vásárolni, de ha szépen megkéred, segít.
5re nem tudok válaszolni, am kb más nem is kell, mint amit leírtál. teljesen egyéni, hogy kinek mi kell a táskájában. (egy apróság, a nehéz napokra női holmi. ha nem érted még, akkor nem érdekes, ha igen, akkor meg legyen nálad, de pár éven belül úgyis megérted :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!