Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A fiam vizipipát szeretne...

A fiam vizipipát szeretne venni. Megengedjem-e neki? Mit tudtok a vizipipáról?

Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 18:49
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sincs vele semmi baj. Én 19 éves lány vagyok. Nem dohányzok, de vízipipát nagyon szeretem. Nem úgy kell elképzelni, hogy minden nap szívni fogja, sőt egészen biztos vagyok benne, hogy csak akkor veszi elő, ha ott lesznek nála a barátai. Van egyféle "szertartása" a dolognak, amikor megy a zene, és pipázás közben beszélgetnek, bohóckodnak a haverokkal. Természetesen használni nem használ, de nem is annyira ártalmas két hetente egy-egy órácska, mintha folyamatosan dohányozna. Figyelj rá, hogy a legkisebb nikotintartalmú dohányt vegye, esetleg megveheted neki te is, és akkor nem lesz semmi baj. Nem kell rémeket látni, nem hinném hogy füvezésre használnák, elég jó dohányokat lehet kapni bele. Persze én is szabnék neki mondjuk egy 16-os korhatárt. Menj be a legközelebbi dohányboltba és érdeklődj kicsit az eladótól, hogy mennyire káros, és mit ajánl, milyen dohányokat lehet venni, stb, biztos segítene.

A válaszolónak aki kiakarta dobni a pipát! Ne dobd ki, biztos vagyok benne, hogy egyszer még szükség lehet rá. És ha a fiad elmesélheti egy baráti körben történő pipázás közben, hogy honnan jött, akkor még büszkébb lehet rá :)

2009. jún. 6. 15:36
 12/37 anonim ***** válasza:
48%
Igazából szerintem először próbálja ki valakinél mert van aki szédül és émelyeg tőle de ha ő már próbálta és nem érzett ilyesmit akkor szerintem inkább vízipipázzon mint hogy dohányozzon.(de persze csak mértékkel:) )
2009. jún. 6. 21:32
 13/37 anonim ***** válasza:
48%
nagyon jó időtöltés.ellazít nyugodttá tezs,nekem levezeti a stresszt is.nagyon jól lehet közbe bezsélgetni és nem is nagyon káros ,mert a víz megszűri a füstöt.és csak minimális nikotin van a dohányban.ráadásul nekem vizipipával siekrütl leszoknom a cigiről is.L/14
2009. jún. 8. 18:24
 14/37 anonim válasza:
23%

Igazából minél jobban tiltassz neki valamit annál jobban csinálja...

az biztos hogy a vizipipa sokkal károsabb mint a dohányzás ez tény de jo dolog hangulatos csak vigyázni kell könnyű nagyon rákattanni bár ha azt szeretne venni valószinű már csinálta is 1 párszor, ha az ő pénze hagy költse arra amire szeretné... ha nem veheti meg ugyis megtalálja rá a módját..

2009. jún. 10. 01:55
 15/37 anonim ***** válasza:
Hát olvastam ilyet, hogy a vízzel olyan anyagokat hoz létre a füst, hogy az de rossz, de olyat is, hogy pont hogy nem. Mindkettőre azt írták, hogy ez a bizonyított, úgyhogy én nem tudom ki bizonyította és melyiket, mert csak ilyen netes holmikat olvastam, szal nem merném 100%-ra mondani, hogy károsabb.
2009. jún. 10. 13:49
 16/37 anonim ***** válasza:
39%
Én nem vennék a fiamnak,de mindenki maga dönti el...szerintem a fiatalok többsége nem ,,gyümölcsös dohányt" szív belőle...Nekem is van egy lányom,de nem fogok ilyet venni neki,az hét szentség!!
2009. jún. 10. 23:37
 17/37 anonim ***** válasza:
Hát azt én nem tudom, én csak gyümölcsös dohányosokkal találkoztam, de bármit is tervez vele, az is hétszentség, hogy otthon nem fogja teletölteni fűvel, miközben anyu kint mosogat, mert hamar elvennék az új játékát.
2009. jún. 11. 00:44
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy hol tölti meg utolsó??
2009. jún. 22. 23:01
 19/37 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy nem mindegy-e? A fűnek, ha jól tudom, van egy olyan jellegzetes szaga, hogy igen hamar észrevenné az anyukája. Ha meg nem cipelheti bárhova magával pl nem fog bele füvet tenni. No persze nem mintha ez számítana, mert ha füvezni akar, akkor pipa nélkül is megoldja.

De nem egészen értem most sem a kérdésedet, hisz ebből a szempontból nem mindegy hol használja, főleg mert én az előzőre válaszoltam.

2009. jún. 23. 08:04
 20/37 anonim ***** válasza:
Nekem anyám vette a vizipipát, meg a dohányt is ő szokta. Egy iskolai ünnepségen még az osztályfőnökünk is rácuppant, szóval egyáltalán nem tabu a dolog.
2009. jún. 23. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!