Büszke lennél az édesanyádra, vagy cikinek tartanád?
Ha egy szülőire az alábbi linken találhatóhoz hasonló ruhában menne el ?
Én vagyok az anyuka( hajam is ilyesmi, csak még pár kiló felesleg van a terhességem miatt) , és várom a 15-16 éves lányok válaszait! :-)
35.N
Szeretem, amikor anya jól néz ki, tehát örülnék ha egy ilyen szerelésben jelenne meg,és ebben nincs semmi ciki!: )
/bocs,még csak 14.L/
Nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok felfogni. Azt, hogy tramplinak kéne öltözni én is túlzásnak tartom, de ez a ruha egy tipikus tucatruha, ami a tizenéves kiforratlan divatcica kislánykákon van. SZERINTEM egy felnőtt nő ízlése legyen kiforrottabb. Vegyen fel farmert és pólót persze, nincs azzal semmi baj, csak válogassa meg, hogy mit. Kosztümben sem kell óvodába vinni a gyereket, mint már említettem az igénytelen westend aluljárós ruhák és a kosztüm között vannak egyéb opciók is. Én személy szerint nevetségesen érezném magam így. De még egyszer kihangsúlyoznám a gyengébbek kedvéért, ÉN.
Azt meg pláne nem értem, hogy van aki azt mondja, hogy a haspóló már nála sem megy, mert azt meghagyja a fiataloknak, akkor én miért nem gondolhatom azt, hogy én az idióta feliratos csillogós pólókat hagynám meg a fiataloknak? Mindennek megvan a maga helye és ideje, ha nem akarjátok belátni, akkor felőlem hordjatok amit akartok, én aztán őszintén sz.arok bele, de hadd válaszoljam már azt a kérdésre, amit én szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!