Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Büszke lennél az édesanyádra,...

Büszke lennél az édesanyádra, vagy cikinek tartanád?

Figyelt kérdés

Ha egy szülőire az alábbi linken találhatóhoz hasonló ruhában menne el ?

[link]

Én vagyok az anyuka( hajam is ilyesmi, csak még pár kiló felesleg van a terhességem miatt) , és várom a 15-16 éves lányok válaszait! :-)

35.N

2012. febr. 2. 20:47
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj ezzel a cuccal. :) Én ugyan nem 15-16 éves vagyok, hanem szintén 35, de voltam már ovis szülőin rózsaszín mickey egeres pólóban és kék farmerban. Senki még egy rossz pillantást sem vetett rám, szerintem manapság elé gyakori a 30-on felüli farmeros-pólós anyuka.
2012. febr. 2. 23:11
 22/43 anonim ***** válasza:
34%
Nem a farmer+póló összeállítással van, hanem konkrétan ezzel a csillogós felsővel, csillogós övvel, buggyos nadrággal. Ez nem illik egy érett, felnőtt nőhöz, szerintem nevetséges, amikor a nők ezzel akarnak fiatalnak tűnni. Mindennek megvan a maga ideje, az ilyen csillogós testhezálló pólóknak szerintem a kamaszkorban, és a fiatal felnőttkorban van a helye. Nem mellesleg a farmer+póló összeállításon túl nem csak a kiskosztüm meg a nagyestélyi van, léteznek szövetnadrágok például, és szép blúzok, elegánsabb felsők, akár farmerral is.
2012. febr. 2. 23:58
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy amgy nincs vele gond,ha nincs kint a hasad stb. de egy szülőire illene felöltözni csinosabban,mégsem vásárolgatni mész
2012. febr. 3. 00:28
 24/43 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden véleményt! :-)

A ruhák Lindán a Sugarbird-ből vannak.Én pedig leárazásokon vettem a westendben. ( a nadrág bershka , de valami 3000 ft lehetett..)

2012. febr. 3. 05:41
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem a kérdés és a válaszok alapján, hogy valami nagyon extrém cucc lesz és jól meg is döbbentem.

A csillogós pólóval és az övvel van baj? Vagy a nadrággal? Vagy az egésszel? Egyszerűen nem értem.

Miért is kéne hátat fordítanom a régi énemnek? Csak mert már elmúltam 30 és van 2 gyerekem? Na és? Attól még ugyanaz az ember vagyok, max. csak kiegészültem. Ha eddig szerettem a rajzfilmfigurás felsőket, akkor ezután sem fogom kidobni őket a kukába és az üzletben rájuk sem nézni. Bizony, van Csőrikés és Rózsaszín Párducos pólóm is és imádom őket hordani. Sőt, van csillogós felsőm is, nem is egy!

És a csizmám és a táskám sem éppen az a tipikus anyukás darab (bár vannak olyanok is, de csak nagyon ritkán hordom őket).

Nem arról van szó, hogy 15 évesnek akarok látszani, mert igenis büszkén vállalom a koromat. Sőt, semmiképpen sem szeretnék egy 15 éves kiforratlan kislány lenni :)

De azért ne húzzátok már le a rolót a 30-on felülieknek és/vagy az anyukáknak!

Remélem a fiaim büszkék lesznek az anyjukra, minden értelemben...

2012. febr. 3. 09:16
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondjuk nálam már a hasmutogatás nem fér bele, azt tényleg meghagyom a tiniknek és a 20 éveseknek :)
2012. febr. 3. 09:17
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ez szerintem attól fögg. Nagyon remélem végigolvassák a soraimat. A mi családunk faludan lakik. Anyukám 39 éves és igenis csőfarmert, pólót visel. Nagyon szép alakja van. Amikor egyszer kiment a buszmegállóba (dolgozni ment) az egyik "jóakarója" meglátta és egyből elkezdett pletykálni, hogy biztos megy a szeretőjéhez/a sarokra. Az egész falu ettől volt hangos -.-" Viszont amikor beért a városba és leszállt a buszról feléje sem néztek az emberek, úgyangy elmentek mellette mint bárki más mellett. Tehát fel sem tűnt senkinek.

Ennyit akartam remélem le lehet szűrni a tanulságot!

2012. febr. 3. 12:10
 28/43 anonim ***** válasza:

Semmi gond ezzel a cuccal, ha fiatalos vagy, senki kedvéért ne öltözz vénlánynak.

De sem büszke nem lennék rád, sem szégyellni nem szégyellnélek.

17/l

2012. febr. 3. 16:44
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

00:28 vagyok,azt még hozzá szerettem volna tenni,hogy édesanyám 43 éves még mindig nagyon szép,csinos,fiatalos nő,nem öltözik nagymama ruhákba,hanem fiatalosan öltözik de tudja mi az amit már mondjuk nem venne fel,nem akar tini lenni,vagy 20 éves csupán csinos,és 10 évet is letagadhatna,nem sminkel mielőtt azt gondolnátok,nála a smink egy kis rúzs és szempillaspirál,mégis mindig csinos,elegáns,és még a mai napig megbámulják a férfiak,kedves kérdező ne aggódj nyugodtan hordj ilyen ruhákat,csupán sztem tényleg csak annyira gond vele hogy nem elég elegáns egy szülői értekezlethez

még annyit tennék hozzá,nem értem azt a kijelentést,hogy

aki anyuka az öltözzön is úgy,22 éves vagyok van egy 9 hónapos fiam,akkor én most legyek trampli,esetleg igénytelen,menjek mindenhova lelakott mackóban,vagy hordjak otthonkát,és ne merjek fiatalos ruhákat hordani??

2012. febr. 3. 17:24
 30/43 anonim ***** válasza:

Hohó, ha már ez elítélendő, én mekkora köveket kapok majd a tetkóimmal és a rockeres beütésű ruháimmal? :-)

Ha pl. ilyesmi ruhákat hordok, akkor inkább bújjak el? :D [link]

[link]

[link]

2012. febr. 3. 18:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!