Ha keddi napra esik babád szülinapja, Te mikor tartanád?
Figyelt kérdés
Előtte való hétvégén, vagy azon a héten hétvégén? Nyilván mi aznap felköszöntjük, csak nem tudom hogy a nagyszülőket, keresztszülőket mikorra hívjuk. Ti hogyan csináltátok? mikor tortáztatok, stb. Köszönöm a válaszokat!2010. jún. 22. 10:49
2/11 anonim válasza:
Keddhez az előző vasárnap közelebb van én akkora tenném, az én kislányomnak csütörtöki napra fog esni szóval mi szombat vagy vasárnapi napon fogjuk tartani,
11 hós kislány anyucija:)
3/11 anonim válasza:
Ebben az esetben utána. Először, a nagy napon otthon, aztán édes várakozás a hétvégére, rokonokra.
4/11 anonim válasza:
Utána. Én elvből nem ünneplek előbb semmit. Az én lányomnak hétfőre esett, utána hétvégén tartottuk a bulit.
5/11 anonim válasza:
Utána. sosem tartunk előre semmit, ahogy az előttem szóló is írta :)
6/11 A kérdező kommentje:
Igen, számomra is logikusabbnak tűnik az utána hétvége. És tortza legyen kedden is és hétvégén is? Úgy gondoltam, hogy arra a napra sütök Neki, és hétvégére, meg rendelek valami szépet. Nektek hogy volt?
2010. jún. 22. 11:04
7/11 anonim válasza:
10:55 vagyok.
Mi hármasban megültük a szülinapot (baba, anya, apa) hétfőn, volt torta. Ezután szombaton jött az egyik nagyszülő pár, nekik is volt torta, majd vasárnap jött a másik nagyszülő pár, nekik is volt torta.
Mindhármat én sütöttem. Ezek után vagy 2 hónapig nem mentem a sütő közelébe :)
8/11 anonim válasza:
A keddet követő szombaton vagy vasárnap. Mi hétköznap soha nem ünneplünk meg semmit, van 3 gyerek, dédik, testvérem, akik hétvégén tudnak eljönni, és így együtt a család. Valamint előre mi sem tartunk meg semmit, inkább utána.
9/11 anonim válasza:
Mi is mindig azon a hétvégén tatjuk mármint utána.
Torta pedig minkét lkalomal volt.Kétszer lett tiszta maszat.De megérte
10/11 anonim válasza:
Nekem hétfőre esett és előző szombaton tartottuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!