Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babád 2. szülinapja után...

A babád 2. szülinapja után visszamentél dolgozni? HA nem hogy jöttök ki a gyes+családiból?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 10:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

Nem mentem vissza, mert három éves koráig szeretnék vele itthon lenni, így tettem az első és második gyereknél is.

Viszont nem mondom, hogy nagyon el vagyunk eresztve anyagilag... nálunk nincs bölcsőde, a munkahelyem megszűnt, felszámolták, mindenkit elküldtek.

2011. ápr. 18. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Mi még ugyan csak az első éven vagyunk túl, tehát még gyed van, de szerintem csak úgy lehet megoldani, ha apuka jól keres.. Én inkább vissza fogok menni, minthogy ne tudjak a gyerekemnek mindent megadni. De még van egy évem reménykedni, hogy apa elég pénzt tud majd hazahozni...:)
2011. ápr. 18. 12:00
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Én még nem. De fogok, amint betölti a kettőt. 28500+ 12000 ft. Ebből csak úgy lehet kijönni, ha vegetálunk, vagy a párom jól keres. NEm keres jól.
2011. ápr. 18. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk a környéken nincs bölcsi, és nem is szeretném beadni, azt gondolom, így a legjobb, így terveztük, vannak tartalékaink, megélünk, bár nem lesz az az év a fejlődés éve, de a romlásé sem. (ház szépítés, stb. szünetelni fog.)
2011. ápr. 18. 12:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
En is vissz fogok menni. :-( Nagyon keves a GYES. Nalunk van bolcsi. Januar vegen tolti a 2 evet, utana megyek vissza. Sajnos tanar vagyok, igy meg a szabijaimat elotte kell kivennem, mert aprilis kozepevel nem neznek jo szemmel, ha akkor mennek vissza. A felevi kezdes sem tul jo, de azt azert negedik. Ha 2 honappal kesobb szuletik, akkor a szbival kihuztam volna a nyari szunetig, igy akkor csak szeptembertol ment volna bolcsibe. Igy februartol. :-(
2011. ápr. 18. 14:37
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Én már hamarabb visszamegyek, mert még a gyed is kevés ahhoz, hogy mindent kifizessünk (és szó sincs házszépítésről, kemény hiteleink vannak sajnos).

Ha visszamegyek, úgy fogunk majd napról-napra élni (semmit nem tudunk félretenni). A gyed alatt a család segített minket, de ezt nem lehet a végtelenségig... :(

2011. máj. 16. 10:34
 7/16 anonim ***** válasza:

én még nem tudom, ezek a legszebb évek nem szeretném elszalasztani.

De a hülye pénz ugye...

2011. máj. 16. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Mivel a két bér között nálunk igen jelentős különbség van, így kénytelen vagyok visszamenni dogozni. Nem engedhetünk meg magunknak 65 ezer ft kiesést. Ennyi a lakáshitelem törlesztése. Képtelenek lennénk egy évig kihúzni így.
2011. máj. 16. 10:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem mentem, megengedhettük magunknak hogy maradjak. Nagyon hálás vagyok a sorsnak hogy így alakult.
2011. máj. 16. 10:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerencsére a férjem nagyon jól keres, így nem kell visszamennem dolgozni, más kérdés, hogy oda már nem is tudnék, ha akarnék se. Itt nincs se bölcsi, se ovi férőhely. 150-ből 4 gyereket vettek fel. A magánbölcsi meg 63ezer ft/hó-tól kezdődik, de oda sem könnyű bekerülni.
2011. máj. 16. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!