Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babád 2. szülinapja után...

A babád 2. szülinapja után visszamentél dolgozni? HA nem hogy jöttök ki a gyes+családiból?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szeptemberben lesz két éves a fiam,és visszamegyek dolgozni.nem élnénk meg a gyes+családiból,bár vannak tartalékok,de azt nem akarjuk felélni.Így visszamegyek,és végre tudunk újra gyűjtögetni.Én a jó oldalát nézem,a fiam közösségben lesz,nagyon szereti a gyerekeket.szüksége van új fajta ingerekre,pedig én viszem mindenfelé,és sokat foglalkozok vele.
2011. máj. 16. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
bár decemberig lenne gyedem, sajnos visszahívtak előbb dolgozni. novembertől megyek, akkor lesz 23 hónapos a lányom. előtte van két hónapom, amikor még csak az összegyűlt szabimat töltöm, addig remélhetőleg simán be tudom majd szoktatni. a gyes + családiból sehogy sem jönnénk ki.
2011. máj. 16. 12:05
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

dehogy mentem vissza.Inkább kevesebb pénz,de amig csak lehet,Együtt a Kicsivel-soha vissza nem térő időszak...

és most,h nemsoká 3 éves ,a Kistesó már a Pocimban-igy újra jön a Babázás:-)))

2011. máj. 16. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem, mert ha visszamentem volna, kivettem volna szabikat, akkor pont nyár lett volna, így csak szeptembertől(2,5) éves korától fogok, de lehet akkortól se...mert nem lesz munkám, jelnleg nincs mukaköröm, úhghogy ha akarnék, se tudnék, visszamenni:-((

Anyagilag xar, a nettó 100 ezer felett volt a gyed 2 gyrek uátni csp-vel. most meg a gyes levonásokkal (önk nyptár, eüptár) és a 2 gyrek utáni csp 47042 ft:-((((

2011. máj. 16. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Egyértelmű: ha jól keres a férj, akkor nem számít a pénz, majd kijövünk valahogy, mondják az anyukák.

Nos a férjem 85 ezer ft-ot keres, ehhez a családi pótlék, meg a gyes, nagyjából ennyi a rezsink egy hónapban, szóval muszáj visszamenni.

Anyukám nekem is itt osztja az észt, hogy ők is megoldották, szegény gyerek, milyen rossz anya vagyok. Persze ezelőtt 20 éve is 28 ezer ft volt a gyes, szóval nem igazán lehet ezt összehasonlítani. Fűteni, enni kell!

2011. máj. 16. 17:50
 16/16 anonim ***** válasza:
persze persze,pénz beszél,stb.De mégis sok olyan ismerek,akár családi körben is,aki nem a pénz miatt megy vissza,hanem mert nyűg neki a saját gyereke!! ez az igazán szomorú,hogy ilyen is van...
2011. máj. 17. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!