Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Büszke lennél az édesanyádra,...

Büszke lennél az édesanyádra, vagy cikinek tartanád?

Figyelt kérdés

Ha egy szülőire az alábbi linken találhatóhoz hasonló ruhában menne el ?

[link]

Én vagyok az anyuka( hajam is ilyesmi, csak még pár kiló felesleg van a terhességem miatt) , és várom a 15-16 éves lányok válaszait! :-)

35.N

2012. febr. 2. 20:47
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Hát azok akik szerint a kérdező által linkelt ruha nem való egy 30 év felettinek azok, ha meglátnak téged így (bár nem tudom mennyi vagy) keresztet vetnek :)
2012. febr. 3. 18:32
 32/43 anonim ***** válasza:
17%
Egy húsz éves lány mért öltözködik divatosan? Mert az a trendi, a menő, a többiek is úgy öltözködnek, és illik hozzá, neki való, olyan környezetben, tárasaságba jár, ahol, szinte nélkülözhetetlen. És evvel szemben egy anyuka? Az anyukák nem rohannak a divat után, van kisebb-nagyobb gondjuk is, egy fiatal meg ráér ilyenekkel foglalkozni. Egy fiatal tetszeni is akar a fiúknak, de anyuka nem, hiszen ott a férje, élettársa. Mivel az anyukák többsége nem így öltözködik, így nem is kell igazodni egyikhez sem. Meg egyszerűen felesleges. A kisgyerekek összemaszatolják, nyúzzák az anyuka ruháját, akkor meg minek ez a divatos, drága költekezés? Egyszerűen az a nő, akinek már gyereke van, kinőtt ebből, az élete másról szól, megkomolyodott. Nem azt mondom, hogy úgy kell öltöznie, mint egy nagymamának. Lehet csinosan, nőiesen, szolidan öltözködni, nem kell egy anyának a giccsparádé, nem jár fiúzni meg diszkóba, plázába stb. Én nem vagyok még anyuka, de egyáltalán nem öltözködök úgy, mint egy tini, de ez érthető is, hiszen kinőttem ebből. Akkor egy anyuka mért nem?
2012. febr. 3. 21:39
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:39

mert egy anyuka nem járhat diszkóba?mert nincsenek leértékelve a divatosabb göncök? miért ne érdekelhetné továbbá is a divat és akár miért ne akarna a férjének is tetszeni? Annyi,hogy nem a fiúknak hanem egy férfinak csinosítja magát.

2012. febr. 3. 21:44
 34/43 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó:

Diszkóba egy anyuka???? Hol élünk??? Egy 30 éves nő (vagy még több) a 20 éves fiatalok között??? És a gyerek(ek)? Amúgy meg igenis lehet tetszeni e férjnek, de pl. ilyen ruhában? Ez szerintem egyik férfit sem veszi le a lábáról.

2012. febr. 3. 21:50
 35/43 anonim ***** válasza:
100%

ma 21:50 nekem anyum simán elmegy apummal mai napig diszkóba:) csak nem olyanba ahol -14 évesek vannak.. vagy ilyen házibuli ilyesmi. Miért ne mehetnének?

Gyerekekre pedig vagy a nagyobbak vigyáznak vagy mami,barátok.. nem tudom. Én ebben nem látok gondot.

2012. febr. 3. 21:54
 36/43 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogy néha elmegy egy gyerekes házaspár egy korosztálybeli buliba, az oké. Csak nem sok helyen van ilyen lehetőség. Azokat az anyukákat nem értem meg, akik úgy kirittyentik magukat, mint egy tini és elmennek buliba meg ki tudja hová.
2012. febr. 3. 22:00
 37/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És sajnálom ha vita tárgya lett ez a kérdés!

Amúgy, itthon macinaci van rajtam mivel 3 kisgyerekem is van , szóval képzelhetitek.. :-) De ha valahova elmegyek akkor smink, hajvasalás ...

A férjemnek mindenhogy tetszem , bár ő a macinacimba is szeret.

Igen , az kicsit nálam is kicsapta a biztit, hogy minek tetszeni más férfiaknak mert ott van a párom...

Húú... Hát azért nem akarok olyan szintre süllyedni hogy ezt érezzem. Persze, a párom az első de örülök ha megnéznek. :-)

2012. febr. 4. 08:14
 38/43 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem tudom hány órási válaszoló voltam de én vagyok a rózsaszín teknősbékás 23 éves anyuka.Aki szintén elmegy évente 3 x szórakozni(valentin nap,szülinap és szilveszter)és igenis vaa idősebbek is nem csak fiatal csitrik jobb klubbokba be se engedik a tiniket.(nem Pesti vagyok)az nálam is betett hogy egy anyuka csak tramplisan öltözködjön mert a gyerek össze kenni vagy nem tudja követni a divatot mert mennyi idő a gyerek.Csípem hoyg ilyeneket mondanak engem is ezzel riogattak hogy huh nem lesz időd semmire.De csak szervezés kérdése.Fodrászhoz lehet gyerekkel is menni,bevásárolni bármit.Hajat délelőtt mosok mert párom sokáig dolgozik és álltalába a gyerekkel fürdök(na itt sokan már ezt is támadták)és akkor délelőtt meg több időm van ott van velem.Nincs közel nagymama lehet a "divatot"követni rengeteg segítség nélkül is.A házam tiszta,szennyes tartom sose folyik ki a sok ruhától mégis van időm magamra.....
2012. febr. 6. 22:35
 39/43 anonim ***** válasza:
Szia! én az a válaszoló vagyok aki 22 évesen anyuka.Akik azt írják gyerek mellett ne öltözzön csinosan az ember,és legyen trampli,meg nem kapcsolódhat ki nem mehet el szórakozni,azok az emberek avgy abszolút tapasztalatlanok és nincs gyerekük,vagy csak irigyek,lusták,és szimplán rossz indulatúak.Egy gyerek mellett is lehet kikapcsolódni,mi is szoktunk a párommal havonta 1xszer ketten elmenni kicsit kettesben,akár egyet szórakozni,és külön-külön is elmegyünk havonta 1-2-3szor este kicsit találkozni a barátokkal.Ebben semmi rossz nincs, attól hogy valakinek gyereke lesz még nem szűnik meg létezni.Kérdező ne foglalkozz az ilyenekkel,sokkal jobb ah egy nő nem lesz befásult,befelé forduló,igénytelen gyermeke születése után,a gyereknek is az a jó,ha az anyuka,apuka jól érzi magát jó érzi magát a bőrében,ha kiegyensúlyozott, mellesleg a normális szórakozóhelyekre,pubokba kis tinicsitriket be sem engednek,csak 20on,30 éveseket.
2012. febr. 7. 12:23
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik korábbi válaszoló vagyok.

Úgy bírom, hogy sok ember szerint az anyáknak valami 180 fokos fordulatot kell venniük a szülés után (meg már a terhesség alatt is).

Mi az, hogy nem mehetek szórakozni???? Csak mert anyuka vagyok? Na nehogy már!

Szilveszterkor hajnali 4-ig táncoltunk a párommal egy szórakozóhelyen, hűűű, de jó is volt! Szívesen mennék sűrűbben is, mint ahogy a gyerekek előtt tettük, csak a másnapi zombulás tart vissza :)

Ja és nyáron nem restelltem kimenni a Hajógyári-szigetre sem a régi szép idők emlékére és bizony senki sem nézett ki! Igaz, én elég hülyén éreztem magam a sok szétcsúszott tizen-huszonévesek között, így nem vágyódom oda újra :)

Jaj, gondolom hogy le leszek pontozva, hiszen szuperanyukák csak a tűzhely és a pelenkázó mellett állnak egész nap... :)

2012. febr. 7. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!