Büszke lennél az édesanyádra, vagy cikinek tartanád?
Ha egy szülőire az alábbi linken találhatóhoz hasonló ruhában menne el ?
Én vagyok az anyuka( hajam is ilyesmi, csak még pár kiló felesleg van a terhességem miatt) , és várom a 15-16 éves lányok válaszait! :-)
35.N
ma 21:39
mert egy anyuka nem járhat diszkóba?mert nincsenek leértékelve a divatosabb göncök? miért ne érdekelhetné továbbá is a divat és akár miért ne akarna a férjének is tetszeni? Annyi,hogy nem a fiúknak hanem egy férfinak csinosítja magát.
Utolsó:
Diszkóba egy anyuka???? Hol élünk??? Egy 30 éves nő (vagy még több) a 20 éves fiatalok között??? És a gyerek(ek)? Amúgy meg igenis lehet tetszeni e férjnek, de pl. ilyen ruhában? Ez szerintem egyik férfit sem veszi le a lábáról.
ma 21:50 nekem anyum simán elmegy apummal mai napig diszkóba:) csak nem olyanba ahol -14 évesek vannak.. vagy ilyen házibuli ilyesmi. Miért ne mehetnének?
Gyerekekre pedig vagy a nagyobbak vigyáznak vagy mami,barátok.. nem tudom. Én ebben nem látok gondot.
Köszönöm!
És sajnálom ha vita tárgya lett ez a kérdés!
Amúgy, itthon macinaci van rajtam mivel 3 kisgyerekem is van , szóval képzelhetitek.. :-) De ha valahova elmegyek akkor smink, hajvasalás ...
A férjemnek mindenhogy tetszem , bár ő a macinacimba is szeret.
Igen , az kicsit nálam is kicsapta a biztit, hogy minek tetszeni más férfiaknak mert ott van a párom...
Húú... Hát azért nem akarok olyan szintre süllyedni hogy ezt érezzem. Persze, a párom az első de örülök ha megnéznek. :-)
Az egyik korábbi válaszoló vagyok.
Úgy bírom, hogy sok ember szerint az anyáknak valami 180 fokos fordulatot kell venniük a szülés után (meg már a terhesség alatt is).
Mi az, hogy nem mehetek szórakozni???? Csak mert anyuka vagyok? Na nehogy már!
Szilveszterkor hajnali 4-ig táncoltunk a párommal egy szórakozóhelyen, hűűű, de jó is volt! Szívesen mennék sűrűbben is, mint ahogy a gyerekek előtt tettük, csak a másnapi zombulás tart vissza :)
Ja és nyáron nem restelltem kimenni a Hajógyári-szigetre sem a régi szép idők emlékére és bizony senki sem nézett ki! Igaz, én elég hülyén éreztem magam a sok szétcsúszott tizen-huszonévesek között, így nem vágyódom oda újra :)
Jaj, gondolom hogy le leszek pontozva, hiszen szuperanyukák csak a tűzhely és a pelenkázó mellett állnak egész nap... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!