Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Büszke lennél az édesanyádra,...

Büszke lennél az édesanyádra, vagy cikinek tartanád?

Figyelt kérdés

Ha egy szülőire az alábbi linken találhatóhoz hasonló ruhában menne el ?

[link]

Én vagyok az anyuka( hajam is ilyesmi, csak még pár kiló felesleg van a terhességem miatt) , és várom a 15-16 éves lányok válaszait! :-)

35.N

2012. febr. 2. 20:47
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
54%

Miért hiszed,hogy újra tini leszel,ha nekik való ruhát veszel magadra? Ebben csak kinevetnek az emberek,és a tini többsége is.

Ízlésesebb,ha a korosztályodhoz illő,divatos ruhát viselsz.

2012. febr. 2. 21:14
 12/43 anonim ***** válasza:
50%
A póló ami a csávón van HOL RENDELHETEK?
2012. febr. 2. 21:19
 13/43 anonim ***** válasza:
79%

Hát ha illene az alkatához szerintem egész jó.. :)

Jó fej és fiatalos anyuka aki ilyenben jár.. ;)

2012. febr. 2. 21:25
 14/43 anonim ***** válasza:
85%

És mi lenne a korosztályhoz illő ruha? netán kosztüm? vajon egy 35 éves nő miért nem vehet fel egy farmert vagy milyen gatya van a képen feliratos pólóval? Azt úgy kb hány éves korig lehet hordani, ha szabad kérdeznem?

Első vagyok és 2 kicsi lányom van, nem tudom elképzelni, hogy az oviba kiskosztümbe járjak. Persze vannak csini blúzaim meg vászongatyám is sőt magassarkú bőrcsizmám, de bezony van, hogy farmert és pólót veszek fel, mivel sok tini is így tesz így én már olyan vénlány vagyok aki nem tudja elviselni azt, hogy öregszik?

Mert mondjuk csíkos leggingset linkelt volna, rövid gatyával, lábszárvédővel+tornacipővel meg haspólóval akkor azt mondom oké. Na de ez a szerelés szerintem simán elfér egy 35 éves nőn. Már ha az a 35 éves nő úgy néz ki.

2012. febr. 2. 21:42
 15/43 anonim ***** válasza:
87%

Miért baj ha egy 35 éves nő nem öltözködik olyan nagyon nőiesen?

Anyum is 35 éves és ő is nagyon fiatalosan öltözködik és az is.

Illik is hozzá,mert ilyen kis vékony pörgős az anyukám.

Büszke vagyok anyukámra,nem az öltözködése miatt hanem azért,mert olyan amilyen!:) De szerintem nem ciki.

Szerintem ezzel nincs baj,csak azért tudni kell hol van a határ! És ahogy így olvasgatom itt a gyk-n a kérdéseket jófej szülőnek tűnsz és valahogy ilyesminek tudtalak elképzelni ahogy olvasni szoktam a kommenteidet:D

15l

2012. febr. 2. 21:45
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Vedd csak nyugodtan fel ;)
2012. febr. 2. 21:45
 17/43 anonim ***** válasza:
83%

Ezek szerint Zimány Linda sem tudja, hogy már nem tinilány és mégis felvesz ilyet pedig közelebb van a 30-hoz, mint a 20-oz :D enyje :)

Komolyan nem térek magamhoz, hogy valaki szerint a póló+farmer (még ha barna is) nem való egy 35 éveshez :D

2012. febr. 2. 21:46
 18/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak, hogy tovább fokozzam. Hol lehet ilyesmi gatyát kapni kedves kérdező? Mert tök jó, meg az öv is...be kellene szereznem egyet :) (aztán mehetnék polgárt pukkasztani, bár őszintén hiszem, hogy túl sokan nem botránkoznának meg :D :D)
2012. febr. 2. 21:48
 19/43 anonim ***** válasza:
87%
Én egyáltalán nem találom cikinek, sőt! Édesanyám, aki elmúlt 54 éves és nagymama, szokott farmert hordani pólóval és nagyon jól áll neki. Nem értem miért nem lehet valaki fiatalos anyuka, főleg, ha 35 éves???? Attól mert valakinek gyereke vagy, akkor már kiskosztüm meg kalap meg kesztyű? Vagy mi? Nagymamám még úgy járt, igen, de Ő 1940-ben. Pont ezen voltam kiakadva a napokban, hogy alig találok fiatalos kismama ruhákat. Nem értem miért kell úgy kinézni, mint egy tésasszony, bő cuccokban földig érő ruhákban...? Nem feltétlenül hízik mindenki 30 kilót amit szeretne eltakarni! Bocsánat, hogy kifakadtam, de már ettől kivagyok. Ha gyereked van, ásd el magad és kössél otthon, nehogy valaki meglásson. Igenis, egy anyuka adjon magára!!!!
2012. febr. 2. 21:57
 20/43 anonim ***** válasza:
80%
Én 23 vagyok igaz és van egy 2,5 éves fiam múltkor engem is megszóltak egy helyes mai divatnak megfelelő teknősbékás rózsaszín felső miatt...Nem a mintával volot bajuk hanem hogy rózsaszín anyukának???Miért azért mert anyuka vagyok slamposan kell kinéznem??Én anyámat azért szégyeltem annó mert nem járt normális ruhákba,hanem szinte mami cuccokat vet fel.Imádom mikor mondják az anyukák hogy óh erre nincs időm arra nincs időm ezért nézek ki így.Nekem nincs nagymama segítségem mert messze lakunk vezetem a háztartást és mégis tudok hajat mosni,normálisan felöltözni...stb.Szerintem jó ez a ruha.Jobb min amit én látok hogy sokan márka ide-oda(nike,puma)melegítőbe mennek.....Én pl. csak faluba megyek Nike melegítőbe az hogy szülőire vagy bevásárolni a faluba na az a ciki nem ez a ruha.....
2012. febr. 2. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!