Hogy nézzek ki? És mit változtassak a külsőmön? (képekkel)
Tehát a kérdés adott. Sminkeljem magam? Milyen haj állna jól nekem? Viselhetek nyugodtan szoknyát?
A válaszokat előre is köszönöm.
Már sok jó tanácsot kaptál, szemceruza, spirál mehet:)
A hajadnak is jól állna egy kis "frissítés", nagyon szép hosszú, de merj hozzányúlni, és egy kis fazont vágathatsz, de csak ha gondolod és van fodrász, akiben megbízol:D
Ja és CSINI vagy:)csak nem áll jól a nyakba akaszthatós ruha...az a legtöbb nő vállát vastagabbá,husisabbá teszi.Próbálkozz inkább csónaknyakú felsőkkel szerintem.Nem muszáj ám a piszkafák amúgy is széles táborát gazdagítani:))
Aztán majd légyszi tegyél fel egy képet mikor már van rajtad smink:)
Sziasztok!!! Amióta kiírtam a kérdést, sikerült 10 kilogrammot fogynom. Itt egy kép, amin ki vagyok sminkelve, és a hajam is más. :) A dátum ne tévesszen meg bennetek. Ez mai kép, de a fényképezőgépen a dátum nincs beállítva. Vélemény?
Szia!
Nagyon jól nézel ki sminkkel és smink nélkül is!! :))) Az a haj áll jól neked amilyened van!! :)) És bátran viselj szoknyát, illik hozzád!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!