Hogyan változtassak a külsőmön? Honnan tudjam, mi az ami jól áll, és mi az ami nem?
Szeretném megváltoztatni a külsőmet teljesen,mert nem szeretem ahogy kinézek.Min tudok változtatni,és honna tudjam mik azok a dolgok.pl:smink,frizura,ruhák amik jól állnak,és amik nem?
Nem rég kezdtem el fogyózni,10 kg-ot akarok leadni őszig.Igazából őszre szeretnék teljesen "átalakulni",de már most el akarom kezdeni:)
Másik problémám,hogy ha meglátom magam a tükörben egy idegen helyen,pl:egy boltban,nagyon csúnyának látom magam,de itthon nem annyira.Az arcomat is utálom,ha oldalról nézzük,szerintem nagyon ronda,de elölről szép,olyan normális,de sajnos ezen nem nagyon tudok változtatni még.Majd meg akarom műtetni az orrom,mert túl nagy:S
16/L
egészen egyszerű:felhívod egy nagyon jó barátnőd,aki megmondja a frankót és elhívod,hogy segítsen.
smink,haj,ruha.szerinte mi áll jól neked, és ha neked is tetszik máris megvan!
Legyél rocker!Bizti meglepődnek majd az osztálytársaid ha bemész egyik nap full feketébe és szegecsekkel! :D Csak vicceltem! :D de nálam már volt ilyen persze most is rocker vagyok de már felveszek más színt is :) Bár nem ismerlek és nem tudom hogy nézel ki de azért megpróbálok segíteni! :) Ha szeretnél újítani akkor vegyél fel kiegészítőket pl fülbevalót hozzá top + farmer az mindenkinek jól áll! Ha eddig összefogtad a hajad akkor enged ki ha egyenes hullámositsd be! Fesdd be a körmeidet a kedvenc szinű lakkoddal rá meg tegyél csillámot vagy átláccó ezüst lakkot :)Tegyél egy kis sminket de az is elég ha kihúzod a szemed és spirálozol + szájfény!+ púder
Az újítás lényege hogy legyél kreatív! :)
Remélem segítettem :D
17:10 es vagyok
Am én magamból indultam ki amikor a pudert meg a csillámot ajánlottam! Szerintem jól néz ki, igaz megvannak a hátrányai is! Ebbe egyetértek 19:55! Mindenkinek magának kell rájönnie hogy mik az előnyei azokat kiemelni a kevésbé elönyösön meg javitani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!