Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak magamon?

Hogyan változtassak magamon?

Figyelt kérdés

Ötleteket kérek. Egy átlagos csaj vagyok, aki változni szeretne, vagányabb lenni.

Úgy kezdtem, h futni járok...picit lefogyjak és ne legyek puhány.

Egyéb ötletek? Esetleg valami jó csajos tetkó, vagy piercing? Öltözködési, smink tippek.

Előre is köszi.:)

2011. aug. 23. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Korod? Stílusod? Ez mind fontos. Ha nem fér bele a stílusodba például egy piercing, akkor ne szúrass azért, mert változni szeretnél. Az addig oké, hogy csajos...de mégis mit szeretnél elérni a változásoddal?

Amik így minden támpont nélkül eszembe jutnak: magassarkú, új frizura (látatlanban nem tud senki ajánlani, ebben a fodrász segít), balerina cipő, őszre vékony bőrdzseki. Remélem azért valamennyit segítettem. Ha visszaírsz, akkor még próbálkozni fogok:)

2011. aug. 23. 22:51
 2/5 A kérdező kommentje:
23 vagyok és olyan se-se stílusom, nem vagyok nőies alkatú...de valami módon szeretnék nőies lenni, de közben vagány is és laza is.:S
2011. aug. 23. 22:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Magassarkú kizárva, így is 179 vagyok.

Azért, köszi a segítséged.:)

2011. aug. 23. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó magas vagy az király.magadnak kell megtalálni a stílusod de az tényleg nagyon sokat számít nem tudom h h nézel ki de csináltass olyan hajat ami jól áll az is javít elég sokat és a smink is.Nézegess női magazinokat abból lehet ellesni stílus tippeket de csak ovatosan ne állj be a sorba legyél különleges:)
2011. aug. 24. 11:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2011. aug. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!