A segítségetekre van szükségem! Folyton azon töröm a fejem, hogyan változtathatnék magamon. Legyetek a stylistjaim! Ötleteket szívesen fogadok min változtassak hogy baróbb arc legyek megjelenésre. Igen ám de mit?
Gondolok itt ilyenekre,hogy Pl. rihanna is sokféleképp nézett ki,aztán most rátalált a vörös hajra,és mindjárt lett egy egyedi kinézete,és senki nem háborog mer olyan hűűde jóláll neki.Nyilván ez nállam nem alkalmazható :D De valahogy ha a tükörbe nézek,mindíg úgy érzem túl "szürke és átlagos" a megjelenésem fejre.Nemis az hogy kitűnni akarok,egyszerűen csak olyan 5leteket fogadnék amik esetleg jól állnának.Csak normális válaszokat várok!
Képek rólam:
Hali!
Először is, nem kötekedésből, de a nálam egy l-el írandó.
A kérdésre pedig: szerintem jól állna egy picit hosszabb haj, nem sokkal, csak pár centivel hosszabb annál, mint az utolsó képen. Így belőve egyébként jól néz ki, de pl. az első képen nagyon előnytelen. Másrészt nekem pl. nem jön be ez a diszkós stílus a 2. képen, viszont a 3. képen az ing nálam telitalálat. Szeretem az elegánsan öltözködő férfiakat, vagy esetleg az elegánsat a lazával kombinálókat - farmer, ing pl. De ez egyéni ízlés kérdése.
Szerintem különösebb gond nincs veled, akinek tetszik a stílusod, szerintem nem lehet kifogása. 22/L
Az első 2 képen nem jó a hajd, az arcod formájához egy kicsit hoszabb kellne olyasmi kb. mint a 3. képen.
Stílusban szerintem jól állnának az igenk (szines).
Szerintem a színén ne változtass!
Menj el egy jó fodrászhoz és ő olyan haja csinál ami jól áll!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!