Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan változtathatnék az...

Hogyan változtathatnék az alakomon?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony vagy, és egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos, pedig szeretnék felszedni pár plusz kilót, illetve centit. Milyen étrendet, vagy sportot tudnátok ajánlani?

A méreteim:

Mell: 79

Derék: 65

Csípő: 80

Magasság: 170

2011. okt. 7. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:

jobb lett volna sport-mozgás kategóriába feltenni a kérdést, mert ott vannak hozzáértő emberek.

ha formásodni szeretnél akkor a súlyzós edzés jó alternatíva. attól nem kell félned, hogy egyszer lemész a terembe és egyből izomkolosszus leszel és tiszta izom, szóval ugyanúgy járhatnak lányok is mint a fiúk.

Toldi Zsuzsi például eszméletlen szexi és szintén súlyzózik. edzéssel igen jó feneket csinálhatsz magadnak.

[link]

ezt jó ha elolvasod!

2011. okt. 7. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Tenyleg nem ide kellett volna irnod, mert itt a szakerto tiniktol kb ennyi valaszt fogsz kapni:

- fele sopankodni kezd, illetve irigykedni, mert epp vilaghiru modellek akarnak lenni es kovernek tartjak magukat a 40 kilojukkal, igy probalnak majd teged meggyozni arrol, hogy jol vagy igy, sot, meg fogyj derektajon

- masik fele azt fogja tanacsolni, hogy zabalj csokit, csipszet es majd meghizol.

Ami a helyes: ahogyan az elso valaszolo is irta.

Sportolnod kellene, hogy legyen rajtad izom is, igy jobb lesz az alakod es a sulyod is noni fog.

Gyanitom, hogy meg eleg fiatal lanyka lehetsz, hiszen a csipod meg csak 80-as, ez idovel egyebkent magatol is szelesedni fog. En is igy inditottam tinikent es most, lassan 30 evesen gyerekek utan mar 90 cm-es a csipom, ez igy mar jo.

Amit en csinaltam:

- elkezdtem alakformalo tornat csinalni, sulyzokkal is kombinaltam, ezt csinalom heti 5 alkalommal 40-60 percet

- sokat iszom (vizet)

- sokkal tobb feherjet eszek, mint korabban, szenhidratot is eszem egyebkent, mert az is kell

- sok zoldseg, sok gyumolcs.

En bo fel ev alatt szedtem fel igy 6-7 kilot, ami nekem jo. Igaz, hogy centiben a derekam, csipom nem nott, de a labam mar nem olyan vekony, viszont izmos es szep.

2011. okt. 7. 14:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) Egyébként 17 éves vagyok
2011. okt. 8. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!