Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék változtatni az...

Hogyan tudnék változtatni az alakomon? Lányok válaszait várom. Képek lent.14l vékony vagyok

Figyelt kérdés

Lány létemre olyan az alkatom mint vv Alekosznak:/

Nagyon vékony vagyok, akárhogy próbálkozom nem tudok hízni, hallottam h ilyen korban változnak a lányok, a velem egyidősek szépek, nőiesedtek.

Nekem szinte nincs is mellem, lábam mint a deszka, és szeretnék változtani ezen.

Van valami ötletetek hogyan? Mondjuk konditermes gyakorlatok itthon?: És azok közül mit ajánlototk?

a vállaimis nagyon soványak, szinte minden 'lötyög rajtam'

Ti hogy gondoljátok? Légszi írjatok vmit, amitől nem maradok ilyen...

A képek itt vannak: (bocsi a sok mázolásért)

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 12. 12:20
1 2
 1/18 Darcy01 ***** válasza:
100%

Nyugi, még nagyon sokat fogsz változni.

A melleddel nem tudsz mit csinálni, az olyan lesz, amilyen lesz. Ezt próbáld meg elfogadni.

Tornázz nyugodtan, erősítsd magad, bármilyen tornával, amit otthon is el tudsz végezni.

2011. máj. 12. 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
A melleddel tényleg nem tudsz mit csinálni,de a testeden változhatsz,járj el futni és egyél minél többet.
2011. máj. 12. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem 14 évesen, ez egy nagyon jó kis alak:), nem kell aggódnod, de amúgy egyél sok vitamint:) igyál sokat:) és csinálj otthon felüléseket, mondjuk 40-et aztán kis pihi megint 40-et, guggoljál, teljesen le, vagy csak annyira mintha székre ülnél, hátad legyen egyenes! ez erősíti a lábaidat, és a fenekedet formálja, aztán vádlira ajánlom hogy álljál valami magasabb dologra, avgy simán és a álljál lábujjadra, aztán vissza, az a a leghatékonyabb a súly is van közben a kezedben, mell formálásra feszesítésre ajánlom hogy állj egyenes és karjaiddal gyorsan körözzél, illetve ha súlyzóval nem nagy súllyal felemeled a kezed és vissza.stb.. gyakorlatok:)
2011. máj. 12. 12:35
 4/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megfogadom őket, hátha segítenek!

Azért vagyok 'berezelve'inkább, mert apukám is kb ilyen alkat, magyas meg vékony, és ha tőle örököltem, akkor ilyen leszek ha nagy leszek-ezt gondolom, de ki kell vernem a fejemből.-.-

és ha mondjuk rendszeresen futok, akkor nem leadom az aznapi kalóriákat is , és akkor mit ér? vagy hogy van ez?

2011. máj. 12. 12:44
 5/18 anonim válasza:
0%

Örülnék ha ilyen lehetnék,14 évesen még vékonyabb voltam.

28 évesen két szülés után visszasírom!

Nekem tetszel,csinos vagy,bár a feszülős farmer nem előnyös,hiába divat.

Próbálj meg valami nőcisebb ruhát.Ne aggódj még sokat fogsz változni.

2011. máj. 12. 12:46
 6/18 A kérdező kommentje:

köszi! és milyen nőcis ruhára gondolsz? (nem baj ha tegezlek?) pl?

Az olyan háromszög alakú nadrágokat, aminek a szára nagyon szétáll nem szeretem, mert abban még soványabbnak látom magam(a combom főleg) linkelnétek valami nekem megfelelő ruhát? nincs vmi jó izlésem... -.- :/

2011. máj. 12. 12:56
 7/18 anonim válasza:

Utolsó vagyok:persze,tegezz meg is sértődök ha nem,fiatal vagyok.

A divat nekem sem az erősségem.

Ne csak fazonba gondolkodj,színekbe is,egy világosabb nadrág pl.erősít-kövérít,vagy egy világos térdszoknya csini cipővel, meg egy valami élénk színű felsővel.De ha bemész egy színpatikus butikba,ahol megbízol az eladóba,ott is sok tanácsot tudnak adni.Ha nem sokat,de remélem egy picit tudtam segítni.

2011. máj. 12. 13:11
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

ezekkel kicsit nőiesíthetsz magadon :)

2011. máj. 12. 13:17
 9/18 anonim válasza:
A sportruházatban is érdemes szétnézni,nagyon jó cuccokat lehet már kapni!
2011. máj. 12. 13:22
 10/18 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek!

Nagyon sokat segítetek!

2011. máj. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!