Hogyan tudnék változtatni az alakomon? Lányok válaszait várom. Képek lent.14l vékony vagyok
Lány létemre olyan az alkatom mint vv Alekosznak:/
Nagyon vékony vagyok, akárhogy próbálkozom nem tudok hízni, hallottam h ilyen korban változnak a lányok, a velem egyidősek szépek, nőiesedtek.
Nekem szinte nincs is mellem, lábam mint a deszka, és szeretnék változtani ezen.
Van valami ötletetek hogyan? Mondjuk konditermes gyakorlatok itthon?: És azok közül mit ajánlototk?
a vállaimis nagyon soványak, szinte minden 'lötyög rajtam'
Ti hogy gondoljátok? Légszi írjatok vmit, amitől nem maradok ilyen...
A képek itt vannak: (bocsi a sok mázolásért)
Az előttem szólok már leírták amit én is írtam volna, d emegjegyzem, hogy szerintem nagyon jó alakod van :O :O Szép vékony, és egyátalán nem formátlan. A melleid kicsik, de bárcsak nekem lenne ilyen alakom :D
16/L
Teljesen jó az alakod,én is hasonlóan vékony vagyok és meg vagyok elégedve az alakommal.Régebben ez nem volt így,mert sokan mondták,hogy túl vékony vagyok,de szerintem ez nincs így.Akik hozzám közel állnak azt mondják,hogy örülnének,ha ilyen alakuk lenne,bár lehet,hogy csak azért mondják,hogy ne törődjek ilyen téren mások véleményével,mert lehet,hogy csak irigyek(és ebben lehet némi igazság,mert nekem ilyet a husisabb lányok mondtak).Lehet,hogy a fiúk többségének a picit husisabb lányok jönnek be,nem tudom.A lényeg,hogy rajtad is van mit fogni.A feneked például nagyon szép gömbölyű.Próbáld meg elfogadni magad és légy magabiztos!
16/L
Persze,simán.
Habár szülés után bárkinél bármi megtörténhet.:D
16/L
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Nem gondoltam volna h valaki azt is fogja irni, hogy szép fenekem van:) jól esett, bár én nem így gondolom, de ha idegenek mondják akkor el kell hinnem:)
és mégegyszer nagyon szépen köszönöm. Megpróbálom elfogadni magam így ahogy vagyok, és remélem sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!