Nagyon utálom magam. Mit változtathatnék magamon?
Köszönöm a válaszokat. ^^
Véletlenül lemaradt az egyes az elejéről, de úgy gondoltam, hogy így is egyértelmű. Úszni szeretek, viszont azzal is az a baj, hogy nem tudok mit felvenni, hogy ne bámuljon mindenki engem a medencében. A bikinit ugye a hasam miatt nem vehetem föl, az egyrészes fürdőruha meg alapból borzalmasan áll rajtam. Egyébként mindig szoktam járni nyáron, legalább egy-kétszer, meg nyaraláson is. Hmm.. a hamburgert anyu süti, csak a benne lévő hús az, ami egészségtelen lehet, de egyébként csak sali, sajt, paradicsom, és ketchup van benne ezek kívül. Ilyen eljárós sportot semmi kép nem akarok, mert az időmbe sem férne bele. ^^" Viszont tornaórán mindig rendesen csinálom mindet, és otthoni gyakorlatokat is szívesen végeznék, ha tudnám, hogy mi jó a mell feszesítésére, és a toka kicsinyítésére.
a hamburgerben épp hogy az egyetlen értelmes dolog a hús :D fehérjee!
amúgy. biciklizéshez mit szólnál? annyira nem fáraszt, és mégis hatásos (én eredendően utálok futni, szóval azt helyettesítem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!