Szarul nézek ki szerintetek és ha igen miben változtassak?
2011. aug. 30. 15:13
1/18 anonim válasza:
Valami mexikói szappanoperában lehetnél a Don Genarro! :D
2/18 anonim válasza:
A frizurádon feltétlenül. pl. megtartva a hosszát de itt "megtépetni" hanyagul oldalra zselézni tincsezni stb. Nem tudom mi ennek a stílusnak a neve, (talán emós) de az nagyon feldobna.
3/18 anonim válasza:
nyalogatnám a szemöldöködet
18 f
5/18 anonim válasza:
annyira nem gáz, de majd a csajok megállapítják
6/18 anonim válasza:
változtasd meg a fejed, pl cseréld ki
7/18 Kapitány_úr válasza:
"Szarul nézek ki...?"
És tényleg. A pillantásod nagyon semmitmondó.
Szerintem így jobban be fogsz jönni a csajoknak: [link]
8/18 anonim válasza:
szerintem is mexikoi lehetsz...:)
öszinten megmondom,nem bizti,h minden magyar lanynak tetszenel,de amugy ugy mexikoinak sarmos vagy:D:)
9/18 anonim válasza:
17:59 Na kb én is ilyen fizimiskára gondoltam. De nehogy valami öreg falusi ondolált hajú fodrászhoz menj, aki csak a szasszoonhoz ért meg a dauerhoz, hanem fiatal, trendi fodrászhoz.
10/18 anonim válasza:
vagy cigány vagy..
vagy török, indiai, arab..
nekem nem jönnek be a romára hasonlító és/vagy török, india, arab férfiak. NAGYON NEM..
nem valami stép az arcod ez tény és a pillantásod, a nézésed olyan mintha fizikaórán ülnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!