Hogy nézzek ki? És mit változtassak a külsőmön? (képekkel)
Tehát a kérdés adott. Sminkeljem magam? Milyen haj állna jól nekem? Viselhetek nyugodtan szoknyát?
A válaszokat előre is köszönöm.
Hány éves vagy? Mert ránézésre azt mondom, h egy szemspirál meg egy szemceruza az mehet. De mondjuk ha még általános iskolás vagy, akkor maradjunk a szemspirálnál. Amúgy a jó smink mindenkin szépít, nézzen ki az illető akárhogyan is.
Azt nem tudom milyen haj állna neked jól, de az feltűnt a képeken, h ahol le van engedve, ott sokkal vékonyabbnak tűnik az arcod, nyújtja, a csuris képen meg kerekebbnek látszik. Ezt mondjuk egy fodrásszal lenne érdemes megbeszélni.
Hogy szoknyát viselj-e? Mivel nem látszik a lábad, így nem tudom biztosra mondani, de szerintem bárkinek jól áll, csak tudni kell, h milyen hosszúságú, fazonút érdemes felvennie. Viszont a nyakba akasztós felsőrész eléggé szélesíti a vállaidat. Inkább egy más fazont választanék.
Egy szemöldök igazítás,festés,és szempillaspirál!
Több nem kell,a hajad is szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!