Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem merek átöltözni tesin....

Nem merek átöltözni tesin. Emiatt bukásra állok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy 100 kg vagyok. Már életmódot váltottam 1,5 éve, fogytam is 25 kg-t, de hát még mindig nagyon kövér vagyok...

Minden reggel szembesülök azzal, hogy egy undorító hájas disznó vagyok.

A probléma az, hogy tesin nem merek átöltözni, egyszerűen csak azért, mert tisztában vagyok azzal, hogy gusztustalan vagyok...

Mit tegyek? Wc nincs az öltözőben, oda nem "bújhatok el öltözni".

15/L

2011. nov. 28. 14:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha senki sem cseszeget a tested miatt, mindenki szeret, akkor mitől félsz? A súlyfelesleged miatt nem fog megutálni senki. Folyamatosan dolgozol azért, hogy még többet fogyj, erre legyél büszke!

Ne bújj el, úgy öltözz át, ahogy mindenki más is teszi, teljesen természetesen! Hidd el, akkor senki nem veszi észre, hogy mi van.. eleinte talán meglepődnek, hogy most végre átöltöztél, de ezen és nem az alakodon.

Csak te magad tudsz az Önbizalmadon segíteni!

2011. nov. 29. 22:30
 22/26 anonim ***** válasza:

ugyan ezvan velem is... pedig én "csak"(?!!!) 65kg vagyok(igaz,hogy ehhez csupán 163cm)... nem merek át öltözni és bukásra állok. minden évben ezért buktam tesiből. mozogni sem merek... abszolút semmit...

sajnos egy a megoldás: erőt kell venni önmagadon, és eldönteni, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel. ha megbuksz,akkor nagyon (még jobban?) szégyellni fogod magadat(buktam már párszor, tudom milyen érzés). a tesi pótvizsga pedig egy valós rémálom... ha nemvagy hiperjó edzésben, akkor nem hiszem, hogy véghez tudod vinni (énsem tudtam!)... szóval.kitartás csajszi, és szedd össze a bátorságodat!!!!! :)))

soksikert!!!! :)

2011. nov. 30. 20:00
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
te szimplán buta vagy... mi az ,hogy nem mersz tesiruhában utcára menni?? Nálunk a legmenőbb csaj is büszkén jön tesicuccban , nehogy már.. fuuh Ennyi kifogás..
2011. dec. 4. 11:43
 24/26 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem fogok olyan cuccba utcára menni, amibe 5x dagadtabbnak látszok.

És a fél városon sem fogok átbuszozni úgy. Idióta

2011. dec. 4. 12:33
 25/26 anonim válasza:

szia

én megértelek én kb 80 kg vagyok 174 cm-hez engem a a régi osztályom csesztetet én is féltem átöltözni tudom milyen segfejek a gyerekek .én mindig ugy öltöztem hogy a tesi gatyám nagyon vékonyvolt és igy rá tudtam venni a farmert

próbáld ki nekem bejött

14/l

2011. dec. 6. 19:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Az hogy tud működni, hogy nem öltözöl át, és egyszerűen nem mész be az órára? Tehát igazolatlan mulasztásaid garmadája volt?
2019. jan. 15. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!