Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem merek átöltözni tesin....

Nem merek átöltözni tesin. Emiatt bukásra állok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy 100 kg vagyok. Már életmódot váltottam 1,5 éve, fogytam is 25 kg-t, de hát még mindig nagyon kövér vagyok...

Minden reggel szembesülök azzal, hogy egy undorító hájas disznó vagyok.

A probléma az, hogy tesin nem merek átöltözni, egyszerűen csak azért, mert tisztában vagyok azzal, hogy gusztustalan vagyok...

Mit tegyek? Wc nincs az öltözőben, oda nem "bújhatok el öltözni".

15/L

2011. nov. 28. 14:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

No azért egy kicsit valamit valamiaért jó ?

Nem csak feltesszük a kérdést, várva a válaszokat, aztán lelőjük mindent, mert te úgyse, mert mindig van kifogás.

Igenis beszélj a tesitanároddal, vagy oszifőddel, akiben jobban megbízol, és adják át a tesitanárnak az üzit, hogy kezdhess később. Választanod kell pedig a megbukás és a szólás közt. De nehogymár tesiből bukj meg.

Egyébként még a szépségnek sincs a legtöbb köze hozzá, hogy ne csúfoljanak, hanem a kisugárzásodnak. Ha ez látszik rajtad, hogy nem értékeled magad, elbújsz nem mersz ránézni senkire, akkor más is nehezebben tud értékelni ám. Vetkőzd le a szégyent, nem a súlyod tesz téged azzá aki vagy, hanem a hozzáállásod magadhoz, másokhoz.

2011. nov. 28. 15:37
 12/26 A kérdező kommentje:

Nem mutatom ki, hogy ennyire önbizalom-hiányos vagyok, tehát ők ebből semmit sem látnak.

Nem elhárítom a lehetőséget, csak hátha akad még olyan, amire eddig én sem gondoltam, és megoldhatom egyedül..

2011. nov. 28. 15:40
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, lehet egy pszichológust fel kéne keresned, mert ez borzalmas önbizalom hiány. Apropó ha már itt járunk, 125Kg voltál?! Orvos látott? mert ez kóros elhízás ennyi idősen...
2011. nov. 28. 17:43
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Megtaláltam a megoldást !!

Otthon vedd magadra a tesicuccot, és csak le kell vedd ami rajta van nadrág, pulcsi. Óra végén pedig lehetsz már utolsó, vagy elmégy a wc-re visszaöltözni.

Milyen szerkóban tornáztok tornaruha ?

Esetleg megkérdezheted lehetsz e melegítőnadrágban pólóban. Akkor meg egyenesen mehetsz abba suliba, legfeljebb óra után lecserléed, ha beleizzadtál.

Nos ?

2011. nov. 28. 17:48
 15/26 A kérdező kommentje:

A mozgáshiány meg a bánatzabálás miatt voltam 125 kg.

Áh ez az ötlet sem nyerő, de köszi :( Biztos, hogy az utcára se mennék ki tesicuccba, elég nagy önkritikám van... Melegítőnadrágba még dagadtabbnak látszok..

2011. nov. 28. 18:07
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne felj!gondolom most vagy elsos a gimibe es ez igy meg nehezebb,de ha a barataid igazan szeretnek,nemzavarja oket akarmennyi kilo is vagy!

legyen onbizalmad,es mindenki mas szemmel fog rad nezni!oltozz gyorsan ha zavar,es ne bujkallj,es nehogy ezert megbukj!es kerd meg a tesitanarod hogy tartson neked konnyitett tesit :) 14L

14L

2011. nov. 28. 18:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jó taktikák vannak átöltözésre mindnnemű háj előjövése nélkül! legyen rajtad sötét színű atléta. afölé vegyél fel akármit amit éppp aznap felvennél. tesinél fordulj a fal felé, gyorsan vegyél át egy bő bólót.

a nadrágod, stb alá pedig vegyél fel harisnyát

amúgy nem most fognak rájönni hogy vannak hurkáid és nem fogják megszólni.

és hajrá a fogyással!

2011. nov. 28. 18:51
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Az önkritika önmagában nem elég. Ne kritizáld magad, hanem (ha már úgyis megtetted) tegyél ellene, hogy te magad befejezhesd kritizálni magad, jobban érezhesd magad.

Az jutott eszembe, hogy ha átöltözni sikerülne valahol, akkor már menne frankón a tesi óra. Vagy akkor meg jönne a kérdés, hogy hogyan küzd le, hogy meg merj mozdulni, mert hát önkritikád az van, és nehogy már megmozdulj, mert mit szólnak.

Tudod ez így nem fog menni.

Egyszer elég összeszedni magad eldönteni, hogy mit akarsz magadtól. Onnantól már csak kitartás kell, bátorság, és meglásd lehet ennek eredménye, akár, hogy lefogyj, és merj mutatkozni, csinálni dolgokat.

Egyébként ha jó tanuló vagy, akkor kétleném, hogy megbuktatnának ebből (bár nem tudom). Hidd el a tanárok is jobban állnának hozzád, ha legalább eggyel megmernéd a gondodat beszélni, hátha segítene. Egy próbát megér.

2011. nov. 29. 15:18
 19/26 anonim ***** válasza:

A problémád lelki eredetű.Gondolom a szüleiddel azért beszélsz róla.De szerintem az osztálytársak is levették már,hogy miért nem öltözöl át...

Szóval Édesanyád bemegy a dirihez,ofőhöz,tesitanárhoz és megbeszélik,mi legyen a megoldás:ki mit javasol.Mert ha megbuksz úgyis be kell menjen...na és ha a tanár nem partner vagy később szívózna,el lehet menni másik suliba vagy legalábbis meg lehet ezt említeni a dirinek.Nem fog emiatt elengedni,kell a diák,pláne ha egyébként pozitív ember...

2011. nov. 29. 20:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet felmentetni magad?
2011. nov. 29. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!