Nem merek átöltözni tesin. Emiatt bukásra állok. Mit tegyek?
Az a gond, hogy 100 kg vagyok. Már életmódot váltottam 1,5 éve, fogytam is 25 kg-t, de hát még mindig nagyon kövér vagyok...
Minden reggel szembesülök azzal, hogy egy undorító hájas disznó vagyok.
A probléma az, hogy tesin nem merek átöltözni, egyszerűen csak azért, mert tisztában vagyok azzal, hogy gusztustalan vagyok...
Mit tegyek? Wc nincs az öltözőben, oda nem "bújhatok el öltözni".
15/L
De a legközelebbi wc 2 emelettel feljebb van.. Át kell sétálnom kb az egész sulin tesicuccban..
Nem csúfolnak, a legtöbben szeretnek az osztályból, de attól még gusztustalan vagyok, nem akarom, hogy lássanak ruha nélkül.. :S
A ti sulitokban nincsen könnyített tesi? Nálunk régen volt és oda kifejezetten azok jártak, akik túlsúlyosak voltak vagy valamiféle gerinc problémájuk volt vagy egyéb okok miatt nem tornázhattak! Én gerinc problémám miatt lettem könyített tesis, de soha azelőtt nem tornáztam olyan jót és jókedvvel, mint akkor! (én is majdnem buktam tesiből) de ott van egy kis közösség, senki nem piszkálja a másikat. Nagyon jó muri szokott lenni, általában délután tartják.. és kb 2-3 óra.. legalábbis nekem így volt mind általánosban és középsuliban is!
Ja és sokkal jobb volt, mert míg a rendes tesi órán a többiek csak kosaraztak meg ilyesmit csináltak, mi igazán megdolgoztattuk magunkat, olyan gyakorlatokat végeztünk, amik könyítettek voltak mégis azt érezted az óra után, hogy kellemesen elfáradtál! Szerintem ennek kérdezz utána a sulidban!
Gyógytesi van, de kb fél órányira van a sulimtól.
És du. 4-kor kezdődik, tart fél 6-ig, és nekem onnan majdnem 1,5 órát kell hazabuszozni.. :S
Így is alig van időm, a mai az egyetlen olyan nap, amikor délután lazíthatok kicsit
értem, kár, hogy nem a sulidban van. Habár a középsuliban nekem is máshova kellett mennem tesire, nem a saját iskolánkba.. ha most így visszagondolok.
Hát sajna más ötletem nincs, gondoltam leírom, hátha segítek valamit :)
Az arcom szép, de ettől a testem még undorító, és ezt más is tudja. Majd 70-75 kilósan tényleg szép leszek.
A tanárral még nem beszéltem erről, de nem is vagyok a kedvence, mert lustának tart. pedig naponta 1,5 órát szobabiciklizek, ráadásul elég nehéz fokozaton, de ezt ő nem tudja.. Beszélni nem igazán merek erről vele, mert nem bízok meg benne.. Lehet, hogy következő órán elmondaná mindenkinek, hogy miért kések...
És azt sem akarom, hogy a többiek tudják, hogy lelkileg ilyen roncs vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!