Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most ezért gurultak be a...

Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,lány, szerintem teljesen normális tini... járok bulizni de soha nem olyan durvák mindig tartom a mértéket, inni is rétkán iszok alkoholt. Szóval tök norm. A múlthéten ez volt az első durva bulim... hajnali 4 kor jöttem haza és picit részegen. De csak nagyon kicsit és azért volt cigiszagom mert mellettem cigiztek. EGYETLEN EGYSZER volt ilyen. És eltiltottak fél évre a géptől és szobafogsák 4 hónapig... szerintem ez túlzás én beszéltem velük de nem hitték el h én tulajdonkéépen először és utoljára mentem ilyen bulira. nem fogják fel :///
2011. nov. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már fel, hogy az ember nem egy kis piától fogja széthányni a szobáját. Te vagy kamuzol vagy ennyire nem bírod a piát amin nem is csodálkozok... Az meg ok, hogy a szórakozás miatt jársz discoba, de te azt sem bírod felfogni, hogy neked 14 éves létedre még nem ott lenne a helyed. kb. 2 év múlva már egy kiégett kis p*csa leszel. De ha már ennyi idősen beengednek akkor tényleg elég lepra helyre járhatsz ahova ilyen szintű emberek is járnak...
2011. nov. 10. 06:54
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem kéne innod 14 évesen mivel te még KISlány vagy. Aztán még lenézel másokat is,botrányos a helyesírásod és még sorolhatnám. Szánalmas kölök.
2011. nov. 10. 13:55
 63/66 anonim ***** válasza:
100%

ez most kamu kérdés vagy mi? Ha nem, hát elég borzalmas maga a stílusod, meg a hozzáállásod is. Most felteszel egy kérdést, de ha valaki nem úgy válaszol, amit te elképzeltél, akkor azonnal kiosztod. Gondolkozz már el egy picit!

A kérdésre válaszolva, nem tudok nagyon újat írni, előttem sokan megfogalmazták már, hogy 14 évesen eléggé gáz amit csinálsz...

egy szintén 14/L

2011. nov. 11. 20:14
 64/66 anonim ***** válasza:
100%
CSITRI. :DDDD
2011. nov. 13. 12:51
 65/66 anonim válasza:
100%
Ne csodálkozz hogy le lettél szidva.. komolyan 14 évesen még nem kéne ennyire tulzásba vinni még akkor sem ha csak egyszer fordult elő én 15 vagyok és ha el is megyek valahova 9 itthon vagyok nem ám 4 kor részegen. Alkohol?? 14 évesen ha részeg lettem volna ki is raktak volna itthonról örülj hogy ennyivel megúsztad
2011. nov. 13. 16:34
 66/66 anonim válasza:
Jó qrva lesz belőled cica ;)
2013. szept. 22. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!