Facebook sos? (Bővebben lent)
tehát 10-éves koromban a szüleim megengedték a facebookot de egy fél év mulva le kellett törölnöm mert álitólag sok rajta a rossz dolog
most 11éves vagyok csináltam egy álprofilt de valahogy lebuktam
2 hétre elvették a telefonomat és kaptam 2 hét szobafogságot letelt a
büntetés és most megkérdeztem hogy csinálhatok e egy profilt de nem engedik meg (anyukámnak van facebookja) hogyan győzhetném meg őket???
:) A szüleidnek igaza van!
Mégis, mi keresnivalója egy (10-11) éves gyereknek a Facebook-on?
Hallgass a szüleidre, nem véletlen óvnak téged.
Semmi olyan nincs azon a közösségi portálon, ami elősegítené a fejlődésedet.
Én sem engedném a gyerekemnek egy bizonyos korig (16-18), hogy az ilyen közösségi portálokat használja.
Kétlem, hogy ilyen korban (10-11), bárki is 100%-ig tisztában lenne a személyes adatok nyilvánossá tételének veszélyeivel.
Szerintem a szüleid jól nevelnek, ha egyenlőre nem engedik meg a facebook használatát.
nem véletlenül van hogy 13éves korig nem is engedi a regisztrációt.
nekem elegem lett belőle,épp gondolkodom h törlöm magam...
figyelj én 14 vagyok, semmiről nem maradsz le, én és a barátnőim se szeretjük, én azért szeretem mert képeket tudok feltenni és másokét megnézni (imádom a képeket) de amúgy elveszi az idődet, amíg új függővé is tesz, és teljesen kitölti a szabadidőd, ott fogsz beszélni a bnarátaiddal és nem élőben--
de regisztrálj. nem maradsz les emmiről!
Pedig szerintem hasznos is lehet.
Pl. nekünk az osztályfőnök kérte, hogy csináljon mindenki adatlapot és lépjen vele kapcsolatba, mert ott van egy csoportunk ahol a dolgozatok időpontjai, a fejlemények, kirándulós képek vannak.
Gitár tanáromnak is ott írom meg a dalokat, amiket szeretnék megtanulni.
+sokat is költöztünk meg nyaraláson megismert emberekkel is tudom tartani a kapcsolatot.
Akit nem ismersz személyesen, nem kell visszaigazolni, ennyi.
14L
egyetértek
nem szeretem ezeket a konzervatív gyereküket agyonféltő szülőket
komolyan 16-18 éves korban engedni csak az ilyet?
az ismeretleneket nem kell elfogadnod ismerősként,ennyi!
meg nem kell kiírod,hogy melyik kordin tartózkodsz az adott pillanatban
a facebook védve van nekem is megengedték majd le kellet törölnöm mert a rokonok....
csináltam áll profilt ott egy rokon beárult
majd megkértem és újra lett fb-m
Istenem tavaly regisztem és nemtörtént semmi bajom :D Amit nermakakrsz hogy lássanak azt nem adod meg. Nekünk is van egy csoportunk, ahol megkérdezzük a leckét vagy segítséget kérünk a társainktól.
Azok akik csak 16.18 éves kor után engedik meg a facebookot, azok TÚL konzervatívak. És az ilyen szűlök gyerekei is csak ilyen kis stréberek lehetnek ...
Lehet lepontozni, de nekem ez a véleményem ...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!