Lányom egész nap a mobilján facebook-ol, mert a szolgáltatónál ingyenes. Elvennéd a telefonját? 14 éves.
Komolyan mondom ez már beteges. De sajnos csomó osztálytársam is ezt teszi, teljesen függővé váltak.
Fizetőssé kellene tenni az oldalt
A húgom egész éjjel nyomja....Ennek fényében azt javaslom,hogy ha magát nem tudja szabályozni akkor neked kell....
Válts fizetősre,aztán majd meglátja mennyire telik a zsebpénzéből késő estig nyomkodni.
Nehéz eset, az a baj, hogy be kellene látnia, ha elveszed csak rosszabb lesz...
Nem kéne fizetőssé tenni, csak kicsit korlátozni. Én levelezésre használom, iskolás vagyok, de tudom hol a határ, nem órán csinálom, ritkán szünetekben, de csak ha van időm, meg jobban szeretem gépen, mint telón. Este a fáradtságtól kidőlök, nem foglalkozok a facebookkal.
Vannak neki barátai? Jár közösségbe? Valami hobbyt kéne űznie, ami lefárassza kicsit, és akkor legalább már az éjszakáról lemondana :)
Amúgy még májusban is ingyenes lesz, remélem az is marad.
Van, amikor jól jön, csak sok ember a semmire használja.
Egy olyan telefon kell neki, amin nincs facebook alkalmazás.
Az enyémen van, de sosem használom. Van facebook-om is, de nem vagyok rajta, max 2-3 naponta 1o percet...
Ez viszont, hogy idáig jutott már a Te hibád, neked kell helyrehozni.
Amúgy nem lesz fizetős az oldal, ha ezt várnátok, mert nekik nem éri meg fizetőssé tenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!