Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most ezért gurultak be a...

Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,lány, szerintem teljesen normális tini... járok bulizni de soha nem olyan durvák mindig tartom a mértéket, inni is rétkán iszok alkoholt. Szóval tök norm. A múlthéten ez volt az első durva bulim... hajnali 4 kor jöttem haza és picit részegen. De csak nagyon kicsit és azért volt cigiszagom mert mellettem cigiztek. EGYETLEN EGYSZER volt ilyen. És eltiltottak fél évre a géptől és szobafogsák 4 hónapig... szerintem ez túlzás én beszéltem velük de nem hitték el h én tulajdonkéépen először és utoljára mentem ilyen bulira. nem fogják fel :///
2011. nov. 7. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 éves vagyok lassan 14. Nem voltam discoban.

Szerintem jól is tették. Bár ahogy az előbbi hozzászólásaidat olvasom egy kisebb verés sem ajánlott volna.

2011. nov. 7. 17:55
 22/66 A kérdező kommentje:
akik nem voltak discoban azokat nem letolni akarom.. csak azt akarom megértetni veletek hogy ne hasonlítsatok magatokhoz mert igen, én egy bulizós csaj vagyok... erről nem tehetek, amúgy a szüleim nincsenek most itthon ezért gépezek.. nem fogják megtudni
2011. nov. 7. 17:57
 23/66 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"én viszont nem akarok olyan 16 éves lenni aki még nem volt discoban..."

Akkor mégis mi ? R*banc ?

2011. nov. 7. 18:04
 24/66 A kérdező kommentje:
Már bocs de az nem azt jelenti h minden 2. pasival lefekszem... -.- komolyan szerintetek az hogy discoba voltam azt jelenti ribanc vok??????? -.-
2011. nov. 7. 18:06
 25/66 anonim ***** válasza:
13%

túl reagálták a szüleid.

16éves lány anyukája

2011. nov. 7. 18:14
 26/66 anonim ***** válasza:
75%
Ha eltiltottak akkor hogy-hogy gépezel? OO
2011. nov. 7. 18:17
 27/66 A kérdező kommentje:
mert nincsenek itthon...szerintem is túlreagálták
2011. nov. 7. 18:18
 28/66 anonim ***** válasza:
22%
nem vagy ribanc. Az én lányom is járt 14 éves korától és igen néha fogyasztott is alkoholt. Az volt a kérésem hogy ne rontson a jegyein és tudja hogy hol a határ. Most le leszek pontozva de szerintem nagyon túl reagálták. Az én lányom ilyen büntetést akkor kapott volna ha holt részegen jön haza többszöri alkalommal és össze vissza lefeküdt volna mindenkivel. Na ha én ilyet megtudtam volna akkor lett volna a baj.
2011. nov. 7. 18:19
 29/66 A kérdező kommentje:

ma 18:19, 84százalékban haszonos

egyetértek...

2011. nov. 7. 18:21
 30/66 anonim ***** válasza:
100%

Én is bulizós vagyok.

Nem csak diszkóban lehet ám bulizni...

Amúgy látom leragadtál a diszkó témánál, mert azt gondolod milyen menő vagy, hogy dizsibe jársz és iszol 14 évesen és hűde bulizós csajszi vagy.

Megsúgom, 18 éves kor felett ez már nem számit nagy dolognak és "menőségnek", úgyhogy lépjünk már túl a diszkó dolgon.

A probléma az, hogy nem tiszteled a szüleidet és nem fogod fel, hogy a tetteid következményekkel járnak.

Az, hogy olyan helyre és társaságba vágysz, ahol az általános intelligencia hányados nem haladja meg a 80-at, már csak hab a tortán..

Látom nem is nagyon jutott el a tudatodig, ami én és a többiek eddig irtunk, sejtem ezután sem fog...

Remélem a szüleid mostantól a sarkukra állnak és normálisan megnevelnek, ha már eddig nem tették meg.

L/24

2011. nov. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!