Most ezért gurultak be a szüleim? Bövebben lent
Én 13 éves vagyok lassan 14. Nem voltam discoban.
Szerintem jól is tették. Bár ahogy az előbbi hozzászólásaidat olvasom egy kisebb verés sem ajánlott volna.
A kérdező kommentje:
"én viszont nem akarok olyan 16 éves lenni aki még nem volt discoban..."
Akkor mégis mi ? R*banc ?
túl reagálták a szüleid.
16éves lány anyukája
ma 18:19, 84százalékban haszonos
egyetértek...
Én is bulizós vagyok.
Nem csak diszkóban lehet ám bulizni...
Amúgy látom leragadtál a diszkó témánál, mert azt gondolod milyen menő vagy, hogy dizsibe jársz és iszol 14 évesen és hűde bulizós csajszi vagy.
Megsúgom, 18 éves kor felett ez már nem számit nagy dolognak és "menőségnek", úgyhogy lépjünk már túl a diszkó dolgon.
A probléma az, hogy nem tiszteled a szüleidet és nem fogod fel, hogy a tetteid következményekkel járnak.
Az, hogy olyan helyre és társaságba vágysz, ahol az általános intelligencia hányados nem haladja meg a 80-at, már csak hab a tortán..
Látom nem is nagyon jutott el a tudatodig, ami én és a többiek eddig irtunk, sejtem ezután sem fog...
Remélem a szüleid mostantól a sarkukra állnak és normálisan megnevelnek, ha már eddig nem tették meg.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!